Přejít na obsah

Změna služeb


Návštěvník elgato

Doporučené příspěvky

Návštěvník elgato

Doposud jsem nemel prilis duvody si na UPC stezovat, az do dnešního dnes. Dnes jsem chtel upravit balicek služeb (Internet 120+ a TV Komfort+), které si platim (859,-), a tak jsem se obratil na UPC přes jejich hot line. Primarni motivace byla snížit platby, TV po kabelu prakticky nevyuzivam.

 

1) Inzerovanou kombinaci Internet 120+ a TV mini za 599,- mit nemohu, protože nabídka je urcena jen novym zakaznikum (UPC služby vyuzivam od doby, kdy firma do Cech prisla).

2) Modem Cisco si uz pronajimam nekolik let, chtěl jsem ho odkoupit - odkoupit ho ale nemohu, nabidnou mi nicmene modem novy za cca 2000,- a s wi-fi, doma mam kvalitni wi-fi router, takze by mi stacil obycejny modem - ten ovšem není v nabidce.

3) Co kdybych zrusil TV služby uplne? To mi operatorka nedoporučila, protože bych platil 300,- penale za každý mesic do konce automaticky prodlouzene smlouvy, tj. 3000,-.

4) Zrusit automaticke prodluzovani smlouvy po telefonu ani jinym zpusobem nemohu, musim pockat az na automaticke mailove upozorneni, ze se mnou objednane sluzby od UPC do mesice automaticky opet o rok prodlouzi.

 

Tak jsem podekoval, polozil telefon a zacal hledat alternativu. Mam dojem, ze tady neni neco v poradku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník warman

3)naopak zaplatíš penále za minulé měsíce, takže když máš smlouvu např. od ledna a v březnu změníš služby, tak zaplatíš 3x300kč, pokud jsi v 10. měsíci, tak se ti samozřejmě vyplatí počkat do 12. měsíce.

4)není to prodlužování výhod, je to jen věrnostní sleva. Ničím vázán nejseš. Bez věrnostní slevy bys těch 300 platil navíc, takhle v případně předčasného ukončení služeb doplatíš zpětně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

1) Nabídka pro nový zákazníky se obvykle vztahuje i na ty, kteří budou službu využívat v rámci věrnostního portfolia. Takže to normálně zkusit objednat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Inzerovanou kombinaci Internet 120+ a TV mini za 599,- mit nemohu, protože nabídka je urcena jen novym zakaznikum (UPC služby vyuzivam od doby, kdy firma do Cech prisla).

Podmínka Nový klient asi není úplně pravda, i když na oficiálních stránkách ji píší. Jsem klientem mnoho let, měl jsem Fiber Power 30 za 569 Kč včetně pronájmu modemu. Před měsícem mi volali a nabídli Internet 120 + Tv Mini za 599 včetně pronájmu modemu, tak jsem na to kývnul. Průběh byl neuvěřitelně rychlý, během dvou hodin po ukončení hovoru už mi běžel internet 120 Mbps. Druhý den mi mailem přišlo potvrzení změny smlouvy. Vyúčtování jsem zatím nedostal, ale doufám, že to platí tak, jak napsali.

 

Edit : YABAKA byl rychlejší. :D

  • Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není u UPC_ČR nic zvláštního, že se potkají 3 uživatelé stejné nabídky, ale cenu mají rozdílnou. Balkánský trh hadr. Věrnostní výhoda (cena) neplatí pro toho, kdo je abonentem Bůh ví jak už dlouho, ale platí pro absolutního nováčka (význam slova "věrnostní" se posunul úplně někam jinam). Kdo má "široká ramena", ale mozek už mít nemusí, dovede si defacto vyřvat slevu., ... atd., atd. Patříme na Východ, tady v tomhle prostoru nemáme co pohledávat

  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

mě dokáže docela naštvat u nás ve městě i ta nejmenší IPTV ,už nahradila Sport2 v SD verzi za Sport 2HD verzi. Když se zeptám na UPC tak neblíží době nic měnit nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...