Jump to content

Recommended Posts

Najdu nekde v nejakem ceniku, za kolik je pouze Komplet? (CA modul mam svuj, inet mam od nekoho jineho).

A jsou to tedy opravdu komplet vsechny kanaly?

Pouze Komplet, bez internetu, je za 1099 Kč, s věrnostním obdobím za 899 Kč. Pokud máš svůj CA modul tak si ještě můžeš odečíst cenu za pronájem. V ceníku to není, protože jak už tady bylo psáno, jedná s o speciální marketingovou akci, která není nabízena aktivně.

Tak potvrzuji ,ze se tento balicek da objednat.Jenom musi mit clovek kliku na ochotneho operatora.Vcera jsem jim volal a operatorka byla nekompromisni,ze o zadnem takovem balicku nevi,tudiz me ho nemuze zavest.Dnes na zkousku volano znovu a ejhle,zmena.Sice taky o zadnem takovem balicku operatorka nevedela,ale mela ochotu to resit a ze zjisti nejake blizsi info a ze zavola zpet.Za 10 minut telefon a ze je to specialni marketingova akce ci neco podobneho a ze jestli budu chtit,tak me ho spusti.Jeste dodala,ze jelikoz mam zakoupeny ca modul,cena bude necelych 1100 kc.Takze v mym pripade usetreno cca 400/mesic,tudiz spokojenost.

Tak zhruba po 4 hodinách zprovozněno a vše jede.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice

Mně zase odpověděli na písemný dotaz, že Leo TV není součástí tohoto tatifu, cituji : "program Leo TV, není bohužel součástí balíčku Kombi Komplet 240+. V případě zájmu bude nutné aktivovat balíček erotických programů."

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha

Ten počet 130 kanálů byl uveden jenom u balíčku Komplet(+),u balíčku Komplet 240(+) počet stanic uveden není.Ale jelikož mám balíček Komplet 240+,tak potvrzuji,že mě jede opravdu vše,teda až na Leo tv,to ale vysílá od 22 hodiny,jak jsem psal výše.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice