Jump to content

Featured Replies

alespoň vyřídí ty zákazníky, kteří tam volají

když tam na to nemaj čudlíky, aby to mohli zprovoznit, tak asi nevyřídí :)

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

Jo takže ten co tam volá tak má smůlu i když to tam měli vyvěšeno...... Co k tomu říct .......Si dělají potom z lidí blázny.

Pro Slamb : je vidět jak si představuješ přístup UPC to mi bohatě stačí ....

já si nic nepředstavuju, ale ty máš bujnou fantazii :) nebo mi řekni, jak můžou aktivovat něco, co neni v systému nebo je jenom v určitejch oblastech :lol:

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

V systemu to maji.ja jsem nakonec jeden z vyvolenych.

ono to spíš záleží na lokalitě :) upc vždycky mělo takový supertajný nabídky pro vybraný lokality, i v praze nějaký byly

takže v mladý boleslavi to možná pude 8)

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

já si nic nepředstavuju, ale ty máš bujnou fantazii :) nebo mi řekni, jak můžou aktivovat něco, co neni v systému nebo je jenom v určitejch oblastech :lol:

Jasný v ceníku to bylo, teď zase není, v ceníku není pro lokality.... ta a ta..... na klintském centru mi sdělila operátorka, že je to platný pro všechny.... takže jestli tady má někdo bujnou fantazii tak já to rozhodně nejsem.

no někdo to zmotal, vznikla mylná informace a ta se šířila dál a dál :lol:

bych moh vyprávět veselý příhody ještě z dob, kdy sem byl obchodní zástupce :D občas se vůbec nevědělo, co se má jak dělat, a ladilo se to zpětně za chodu... prostě ne vždycky se daří, no :) hlavní je, že tim nikomu nevznikla žádná škoda, takže ani neni co řešit

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha

Ale to mi trochu nevychází s tou "mylnou informací" , protože jestli se to někomu podařilo objednat (jak tady psal) tak to by znamenalo jediné a to rozdílný přístup k jednotlivým zákazníkům UPC.....

však to Fajfaa psal, ne?

Podle facebook týmu nabidku stáhli protože není veřejná..nejspíš jen pro vyvolené.
  • -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha