Posted November 4, 201410 yr Speciální nabídka KOMPLET za 1099 Kč Nabídka digitální kabelové televize se všemi TV a R programy (130 TV, z toho 36 HD). Nabídka určena pouze pro stávající klienty UPC a vybrané migrační projekty. Cena zahrnuje poplatek za HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka KOMPLET+ za 899 Kč Nabídka digitální kabelové televize se všemi TV a R programy (130 TV, z toho 36 HD). Nabídka určena pouze pro stávající klienty UPC na věnrostním portfoliu a vybrané migrační projekty. Cena zahrnuje poplatek za HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Kombi Komplet 240 za 1449 Kč Nabídka určena pouze pro stávající klienty UPC a vybrané migrační projekty. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Kombi Komplet 240+ za 1149 Kč Nabídka určena pouze pro stávající klienty UPC a vybrané migrační projekty. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Uvedené marketingové akce jsou platné od 03.11.2014 do 31.1.2015. http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
November 4, 201410 yr Tak cena za komplet 1099kč je nějak přehnaná. Já mám cenu o více než 1/2 levnější 503,49kč. Ale nemám tedy Erotiku,ale ta že by stála 500kč?
November 4, 201410 yr Author věrnostní období 240 + , 12 měsíců jinak doplatit rozdíl. Tam kde je známko + je vždycky věrnostní období. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
November 4, 201410 yr Díky. To se mi zda celkem dobra nabidka..ted mam kombi komfort 240+ a balicek plus,superfilm a platim kolem 1300.
November 4, 201410 yr No volal jsem na KC a musi to overit, jestli vůbec neco takovyho maji...oni to nemaj na webstrankach, tak cekam na tel. zpatky.....
November 4, 201410 yr Author http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/dokumenty-manualy/ Obecné dokumenty ,ceník služeb Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most