Jump to content

Recommended Posts

Takže jestli to chápu správně, když mám teď Kombi Komfort 240 (s balíčky Plus a Filmbox) a ty kanály k tomu internetu 240 mi teď normálně jedou, tak by je při případné aktivaci Kompletu neměli vypínat, ale jen by měly zapnout to, co dneska nemáme, tedy HBO, Cinemaxy, rusáky a erotiku (zatím tedy asi bez Leo, jak tady čtu)? Nebo to takhle nefunguje?

Na včerejší písemný dotaz přes "Moje UPC" mi nyní telefonicky sdělili, že Kombi Komplet 240+ obsahuje vskutku úplně vše, a to bez výjimky - jmenovitě jsem byl ujištěn, že součástí jsou i programy balíčku Extra HD (jinak bych do toho nešel). Rovnou mě na tento tarif ze stávajícího Kombi Komfort 240+ převedli. Zda bude skutečně vše aktivní zjistím nejpozději zítra.

Tak potvrzuji ,ze se tento balicek da objednat.Jenom musi mit clovek kliku na ochotneho operatora.Vcera jsem jim volal a operatorka byla nekompromisni,ze o zadnem takovem balicku nevi,tudiz me ho nemuze zavest.Dnes na zkousku volano znovu a ejhle,zmena.Sice taky o zadnem takovem balicku operatorka nevedela,ale mela ochotu to resit a ze zjisti nejake blizsi info a ze zavola zpet.Za 10 minut telefon a ze je to specialni marketingova akce ci neco podobneho a ze jestli budu chtit,tak me ho spusti.Jeste dodala,ze jelikoz mam zakoupeny ca modul,cena bude necelych 1100 kc.Takze v mym pripade usetreno cca 400/mesic,tudiz spokojenost.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice