Pepe Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 To sice ano, ale připomíná mi to něco.. DLNA, apod. není podstatné.. Většina našich klientů to nevyužívá. Pro nás je podstatné, že cihla staví na kvalitním připojení WIFi, které poskytne dostupné a rychlé připojení. S naším novým stb můžete využívat XY služeb, ano. Omezený TV archív, nahrávat, sledovat. To je všechno. Děkujeme. Náš trh je velice specifický. Proto naše cihla má jenom 2x RJ45. Více prostě portů nepotřebujeme. Proto většina lidí to dá do bridge. Když to přeženu na určitou skupinu hráčů, kde jde o o každé ms kór v FPS hrách, tak jsem rád, že jsem u UPC. Slamb to má lepší, pochopitelně. Ale když to vemu v praxi, tak s cihlou jsem měl o 5ms víc, nepochopitelně a pak když jsem jí chtěl nahradit, tak i pomalejší načítaní stránek. Teď to mam na přímo modem-pc a rychlost je zase úplně jinde. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr4422 Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Vážený zákazníku, Rádi bychom Vám poděkovali za registraci do výzkumu, jehož cílem je zlepšit interaktivní televizi Horizon. Během následujícího týdne Vám zašleme podrobnější informace k začátku a průběhu testování. Těšíme se na spolupráci! Vaše UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Budulman Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Právě jsem dostal to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Taky tak. Tak uvidíme Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Páni testeři, chtěl bych vás poprosit, abyste k tomu testování přistoupili opravdu zodpovědně a ne jak ta jarní parta, co nevychytala vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda_cz Odesláno 11. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 No na parádní seznámek chyb se můžou těšit Jen aby si to vzali k srdci. Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465 Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Thorn Odesláno 12. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Taky jsem dostal info od UPC na testování. To: cojoiner Co jsem si zatím všiml, tak hodně zde aktivních diskutujících jsou lidi znalí IT, takže si myslím, že testování proběhne v pořádku, ale musí mít jasnou strukturu hlášení chyb, aby se to dalo třídit, filtrovat a možná i zavést slovník pojmů, potažmo náhled na popis chyb jiných testerů, aby nedocházelo k duplikacím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Thorn: Taky jsme to dostal, ale to pozadí v tom mailu dělali asi moc narychlo Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David353 Odesláno 12. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ahoj, nedávno jsem si pořídil cihlu od UPC a pozoruji že dochází k větším latencím při načítání web stránek, rychlost je v pohodě. Také se mi administrace zasekla na angličtině, a lokace se nastavila na Irsko, ani jedno z toho nelze změnit. Nevíte jak nastavit statickou IP adresu na zařízení ve vnitřní síti? Je tam možnost nějakého filtru, ale moc tomu nerozumím, mám zkušenosti s TP-Linkem, kde bylo vše přehledné, nebo s Cisco IOS. Nelze na routerovou část flashnout něco jiného ideálně OpenWrt. Případně jak přepnout do bridge modu, vše bych potom vyřešil koupí routeru, který má podrobná nastavení. Díky moc za odpovědi, Zdravím David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dira Odesláno 14. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 @David353 Odpověď na všechny tvé otázky je: Ne nelze, nejsi a nejsi sám jediný "workaround" kterého se mi podařilo dosáhnout semifunkcionality bylo omezit rozsah DHCP serveru a pevně nastavit ip adresu stanice, kde potřebuj mít adresu pevnou přímo v dané stanici. Taková to stanice má přístup na internet, ovšem už ne do sítě, nelze ji určit jako DMZ a z nějakého důvodu některé služby nejsou ani z vnitřní sítě dostupné. Konkrétní příklady: Portscan neprojde Kodi remote service projde DLNA neprojde Sonarr na jakémkoliv portu nekomunikuje Dalśí z věcí která je částečně funkční je Broadcast, kde na funkční stanice projde, na stanice, které nemají přidělenou adresu neprojde (nepoužitelnost například WOL a s tou se je třeba rozloučit i kvůli nemožnost nastavení port forwardingu - ano vidíte tam tu funkcionalitu a ne nejde nastavit bo je omezena jen na dva porty ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.