Odesláno 6. září 2015 10 let UPC se Vám také neozve dříve než v pracovní dny. Jinak nemaká a slouží jenom pro 'laické' technické problémy a výpadky. Volal jsem tam v sobotu ohledně ověření stb a ca modulu a slečna vůbec nevěděla. Potom volala zpátky a odkázala mě raději na kontaktní formulář. Upraveno 6. září 2015 10 let uživatelem Návštěvník Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 6. září 2015 10 let Měl jsem stejnej problem kod 1011 a nic. Taky pomohl až tvrdej reset a to až na podruhý. Zřejmě slušnej oddíl ta UPC.
Odesláno 6. září 2015 10 let Pokud je nějaký lokální problém s internetem (rušení, výpadky konektivity ...) nemusí STB fungovat. Jak už se tady psalo, je to vlastně hybridní box, který všechny instrukce dostává přes IP konektivitu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 6. září 2015 10 let To můžu potvrdit, minulej pátek kolem sedmé v Hostivaři vylítnul internet a až skoro do půlnoci měla cihla po prdeli a nešlo vůbec nic, jen hláška že nemám připojenej kabel. Vyřešil jsem to přepnutím na CA kartu
Odesláno 6. září 2015 10 let Zdravím diskutujúcich...neviem či som správne ale vedel by mi niekto poradiť či sa dá aplikácia Horizon Go spustiť aj na nejakom multimediálnom prehrávači s Androidom alebo na smart tv? Vyskúšal som Di Way a Xtreamer Wonder ale neúspešne. Na tablete,mobile a počítači ide bez problémov, internet mám stabilný,optiku UPC.Díky.
Odesláno 7. září 2015 10 let Mě ale net normálně šel. Wifi i kabel.Ty máš připojení k Internetu od UPC přes WiFi? To jsou mé věci, měl jsem za to, že UPC poskytuje připojení k Internetu přes kabel... Když tedy pominu tu zrůdnost Free WiFi. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Odesláno 7. září 2015 10 let UPC poskytovalo/poskytuje v několika lokalitách pro běžné zákazníky i WiFi. http://wimax.dkm.cz/ a pak i někde na Moravě. A pro business klienty určitě také poskytuje v místěch, kde nemají pokrytí kabelem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. září 2015 10 let No já právě Bussines klient jsem, a nikdy nám nic takového nenabízeli (WiFi) ... A WIMAX také používáme, je to jen rebranding Radiokomunikací a nemá to nic společného s WiFi... Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Odesláno 7. září 2015 10 let Viz. ten odkaz výše. A myslel jsem velké business zákazníky, kteří si kupují konektivitu nebo další služby jako serverhousing apod. ne malé tzv. SoHo, kteří mají normální tarif. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.