Přejít na obsah

Technicolor TC 7200 zkušenosti


Návštěvník ThomasM

Doporučené příspěvky

Návštěvník otrapa

Tak po vice nez pul roce bezproblemoveho chodu mam problem. Ve Ct rano jsem po telefonni nabidce souhlasil s prechodem na 120Mbit tarif. Pres den mi to nastavili a kdyz jsem prisel vecer domu, zjistil jsem nefunkcni wifi, ktera dosud slapala. Po pripojeni PC kabelem internet funguje, v nastaveni jsem nenasel zadnou zmenu, wifi povolena (zkousel jsem vypinat/zapinat obe frekvence, a to jak pres to to webove rozhrani, tak bocnim tlacitkem, ktere jsem denne pouzival pro zapnuti/vypnuti wifi) a signal nikde. Predevsim se nikdy ani nerozsviti ta dioda pod symbolem wifi na modemu. Zkusil jsem ho samo vytahnout ze zasuvky i resetovat, ale porad nic. Fakt netusim, co se mohlo pri tom prechodu z 30 na 120 tarif stat :scratch: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník otrapa

Tak uz je to snad OK :cheers: Bylo mi receno, abych to resetovací tlacitko drzel vice nez pul minuty, coz jsem předtím neudelal a wifi uz zase slape.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník Michelsen

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nezpozoroval tento problém:

Mám k technicoloru připojené PC, Boxee přehrávač a WD MyCloud 3 GB. Po experimentování v nastavení technicoloru před časem funguje v pohodě i vzdálený přístup na tento "NAS". Co pozoruji nějaký čas je zvláštní - na MyCloudu mám třeba seriál, ale když si ho pustím na PC (všechno propojeno novými CAT6 kabely), seká se občas a váhá při přetáčení času. Fajn, zkouším...a když vytrhnu kabel z routeru a připojím se napřímo k MyCloud, švihá vše jako hodinky. Přitom, pokud jde o normální kopírování souborů PC-router-MyCloud, rychlost skvělá, ale jako by mi UPC router něco prováděl s médii... Stavoval se i známý a ten mi nakonec bezradně doporučil koupit si vlastní router, sám na svém technicoloru nebyl schopen nastavit tunu věcí (je to IT man), říkal, že ani nedodržuje některé standardy, tak ho využívá jen jako modem. Na druhou stranu nejsem s touhle krabičkou až tak nespokojený, ale tohle mě točí. Aby to bylo ještě zajímavější, tak Boxee zdá se, přehrává vše bez zaškobrtnutí... a přitom je do Coloru bodlej taky.

 

Pokud by měl někdo nějaké řešení, či nápad, budu vděčný za nakopnutí správným směrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...