Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Návštěvník c12345

Ti dva provideři byli jenom příklad samozřejmě nejsou jenom oni a rozhodně bych to tedy nenaznačoval aktem zoufalství.....Dále to, že Novu Sport má každá lokální kabelová televize je také neoddiskutovatelné. Aby jsme se dříve nedočkali toho, že skončí UPC se svým vedením než Nova sport. A koneckonců není to jenom o programové nabídce, ale také o způsobu komunikace téhle firmy. Kdo s nimi někdy jednal tak ví své.. Nikomu svůj názor nevnucuji pouze konstatuji, že jsou i jiné alternativy než UPC, ale pokud je někdo spokojenej tak mu to neberu. Ale na druhou stranu nechat si kálet na hlavu také nemusím :salut:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, alternativy jsou. Já mám na výběr další lokální kabelovku, satelit i to O2. Zhruba tak 3x-4x v roce si celkem pečlivě procházím jejich nabídky. A vždycky jsem zatím zůstal u UPC. Netvrdím, že je bezchybná, že bych nechtěl něco změnit. Ale je prostě (alespoň pro mě) nejvýhodnější.

  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlasim s c12345, balíček Sport UPC naprosto zabilo, zvlášť pro diváka motorsportu je irelevantní, co se týče HD tak krom Eurosportu taktéž

SS1&SS2 argumentovali nahrazení NS, čím budou argumentovat ted netuším, poslední šance pokud se jim podaří nasadit Sport 1 a 2 v HD

Lidi zdrhaji k O2TV at uz kvuli NS,O2GO tak kombinaci s internetem kde zacina byt O2 konkurenceschopné. Také jsem od září chtěl zdrhnout a mít všechno vzduchem, zastavila mě pouze retenční nabídka a nakoupený HW (modem, 2xCA)

  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedním z důvodů, proč tolik lidí prchá k O2 (resp. to tak navenek třeba jen vypadá) je jednoduše ten, že O2 umí udělat dobrou reklamu a umí svoje služby lépe prodat. UPC v komunikaci navenek bohužel stále docela tápe. Takže ve výsledku, i když těch lidí k O2 odchází třeba daleko míň, to vypadá, že k O2 přechází všichni. Pravdou ale je, že si u O2 moc nepomůžou - spíše naopak. Zpočátku se budou radovat, že O2 má pár programů, které UPC ne, a že mají VOD služby (i když omezené), ale dlouhodobě je to o ničem. Ano, divákům, kteří nepoznají mezi SD a HD rozdíl nebo je to jedno, ti u O2 asi zůstanou. Ale věřím, že ti, kterým jde o kvalitu a spolehlivost služeb a poměr ceny/nabídky se nakonec k UPC vrátí.

 

A co vlastně UPC chybí? V podstatě nic. Vždyť jde de facto jen o 2 stanice, z nichž jednu z nich má stejně ze všech operátorů pouze O2 a Digi. A DigiSport prostě UPC ani jiný operátor přidat nemůže. Takže abysme byli fér, UPC chybí pouze Nova Sport. Ale divíte se UPC, když ta stanice už nemá de facto co vysílat a jako placený program co nabídnout? Pak ještě UPC chybí HD klony od Novy (4 stanice). Novu Sport HD UPC nemá, protože nemá SD verzi, protože stanice jde do kopru. Pro mě pochopitelné. Pak nemá Cinemu HD a Fandu HD. Tam je to 50:50. V DVB-T ty stanice nejsou a moc operátorů je nemá. V podstatě UPC bylo první, co je přidalo v nativu. Čili zbejvá jen Nova HD v podstatě. OK, tady souhlasím se všema, že to je špatně a HD verze hlavní Novy by v nabídce mít měla. To ostuda je. Ale... UPC nejspíš nemůže zařadit HD klony po jednom - resp. to asi nechce ani Nova. Čili UPC musí počkat, až se s Novou domluví na ceně za hromadný balíček HD klonů. A to může trvat.

 

V podstatě tedy UPC postrádá pouze program, na kterém by běžela Premiere League a Novu HD. Vše ostatní ze sportu v nabídce má. A že Sport1/2 není v HD? No a co? Kvalita SD verzí je plně dostačující. To není tak zlé. Ano, někomu může chybět i Nova Sport. Ale NS možná za rok už nebude. A HD Fanda a HD Cinema? To je jen bonus.

 

Plus příští měsíc se rozjede Horizon Go pro mobily a tablety, které bude lepší, než co nabízí O2 a na jaře se rozjede i Horizon TV, které opět bude lepší, než co nabízí O2.

 

A nové programy? Jo, pár jich bude.

 

Celkově tedy stačí, aby UPC vrátilo HD klony Novy, přidalo Sport1/2 HD (pokud se někdo bez HD neobejde), zlepšilo komunikaci, přidalo pár programů, uvedlo podle plánu Horizon (jakože mám info, že jo) a bude to v cajku.

 

Bohužel se takto nad tím mnoho lidí nezamyslí a svezou se radši na pomlouvající vlně.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já rozhodně nesouhlasím s tím, že by v UPC chyběla jen Nova Sport nebo stanice Novy v HD. Co mi u UPC chybí nejvíc, jsou programy Muzika CS, Kino CS a Doku CS, které má v nabídce skoro každá kabelovka, až na UPC. To považuji za hlavní nedostatek UPC a vadí mi ty nesmyslné argumenty UPC, že prý ty kanály nemají ohlas a že se hodně reprízuje (na všech hudebních programech se klipy opakují, v tom není Muzika CS nijak výjimečná).

 

Kromě CS programů v UPC chybí i spousta slovenských kanálů - Doma, Dajto, Wau, Senzi nebo Lux. Z českých pak např. Harmonie, Regina nebo TV Praha, z dokumentárních třeba Crime and Investigation atd. Ale všechny tyhle programy bych ještě oželel, dokážu pochopit, že UPC nechce za Novu Sport platit přehnaně vysoké peníze, nevadí mi že některé programy nejsou v HD, nebo že chybí spousta slovenských stanic a chápu, že třeba Regina moc atraktivní není. To všechno bych ještě pochopil - ale absenci CS kanálů (Kino, Doku a Muzika) prostě nepochopím a bohužel pro mě je to důvod, proč pravděpodobně přejdu na Skylink. Muziku CS mi bohužel žádný jiný hudební kanál nenahradí.

 

Jinak mám UPC rád, myslím si, že až na ty tři CS programy je ta nabídka celkem dobrá a navíc jejich služby využívám už dlouho, už od doby, kdy to byl Kabel Plus. Ale KIno, Doku a Muzika CS tam prostě chybí. :(

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

K O2 neprchá skoro nikdo a stačí se zeptat kterýhokoliv obchoďáka, kterej dělá jak UPC, tak O2 na poměr smluv. Je to tak 10:1. Akorát O2 si umí čísla o počtech abonentů líp vycucat z prstu a udělat z hovna kuličku, tj. vychválit ten svůj mizernej net a mizernou TV mnohem líp, než to dělá UPC s velmi dobrým netem a velmi slušnou TV. A k tý Nova Sport - stačí se mrknout na její sledovanost ještě v době, kdy byla součástí UPC. Je to nula, nula, prd. Stejně jako celá slavná Premier League na Digi, která spadá ve sledovanosti někam do kategorie "ostatní" s podílem všech těchto stanic kolem 1%. To je prostě realita a kvůli několika málo lidem se UPC fakt snažit nebude. Osobně jenom podotýkám, že kromě UPC mám i Skylink, takže rozhodně nejsem nějakej agent kabelovky. Prostě píšu co si myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud ti přijde SD kvalita Sportu 1/2 dostačující, pak zřejmě patříš k lidem, o kterých píšeš v prvním odstavci. Tedy mezi ty, kteří nepoznají rozdíl mezi SD a HD...

 

Věř, že poznám. Koukám na "42 a rozdíl mezi SD a HD je znát celkem dost, ale ta kvalita Sport1/2 je na SD opravdu slušná - podobně jako třeba u HBO nebo hlavních ČT. Potvrzuje to i vyšší datový tok, který si můžeš (pokud máš jak) porovnat a změřit.

 

 

...

 

Jinak mám UPC rád, myslím si, že až na ty tři CS programy je ta nabídka celkem dobrá a navíc jejich služby využívám už dlouho, už od doby, kdy to byl Kabel Plus. Ale KIno, Doku a Muzika CS tam prostě chybí. :(

 

Upřímně řečeno, další slovenské programy bych nečekal. Spíše naopak bych čekal, že začnou mizet. A ne vinou UPC, nýbrž nátlakem samotných stanic a slovenských/českých orgánů. Navíc je pravda, že obsah slovenských klonů je klonů Novy dost podobný.

 

Harmonie, Regina, TV Praha... to jsou takové... malé... možná až pochybné... projekty. Jeden z nich by se snad objevit mohl, ale všechny tři bych opět nečekal.

 

A CS kanály...UPC by muselo přidat všechny tři. Uznávám, že svým pojetím a zpracováním jsou CS kanály unikátní, ale opravdu si nemyslím, že je ten zájem o ně nějak velký. Působí až moc retro. Víc než CSFilm nebo KinoSvět. Bohužel. Hlavně Kino CS UPC nemá díky Kinu Svět a CSFilmu důvod přidávat. Doku CS v podstatě taky. Navíc retro doku kanál chystá ČT a ten UPC přidá - protože to je ČT a ne Malina. A Muzika CS? Jeden kanál ze 3 UPC bohužel nepřidá, nevyplatí se. To by ty CSka musely bejt sami v balíčku... a ty by sis je za 99Kč platil? Já asi ne.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych za Kino, Doku a Muziku CS platil klidně i víc než stovku měsíčně - pořád by mě to vyšlo levněji než si pořizovat Skylink. Asi to nakonec udělám tak, že budu mít jak UPC tak Skylink i když budu muset platit dvěma společnostem. Myslím, že kdyby udělali třeba samostatný balíček se čtyřmi programy - Kino, Doku, Muzika Cs a Film Europe HD, že by o něj zájem byl.

  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zájem by asi byl, ale IMHO spíš kvůli tomu Film Europe HD, kterej navenek působí atraktivněji. Chtěj ho ale dát začátkem roku do nižší nabídky (bez netu 240), takže takovej balíček asi nebude. Jestli UPC CSka přidá, zlobit se nebudu. Je mi to celkem jedno. Aspoň 10-20 stanic se ještě vejde. Ale spíš asi nebudou. Tvoji situaci ti nezávidím. Já jsem se na dvou židlích naštěstí zatím nevyskytl - i když jednu chvíli jsem to zvažoval (kvůli NGW HD/Travel HD/Animal HD).

 

.........

 

Máš naprostou pravdu. Vskutku. Ale vysvětluj to některým lidem. Mediální masáž a agenti udělají svoje. Já od začátku tvrdím, že celej Premiere fučus a Slovak Telekom je :puker: ... a O2 v tomhle případě s nima.. ale... co naděláš. Snad se UPC nedá a poslední dva měsíce promění ve vítězství.

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...