namec Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Srovnani Telly,Vodafon tv,O2 tv a T-mobile.tv https://www.dsl.cz/clanky/velke-srovnani-internetovych-televizi-ktera-iptv-je-nejlepsi Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza265 Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 před 23 minutami, William_ napsal: Skvěle napsáno, i video super 👍 Tak video... 😀 Nechci určitě kritizovat za každou cenu, děkuji panu Polákovi za článek a přehled o nové službě. Ale hlavně co se týče videa, tak se omlouvám, ale koukat 7,5 minuty na to, jak přejíždí jednu stanici za druhou v seznamu stanic, to je teda nářez. Čekal jsem, že ano, uvidím část tohoto, ale i ostatní části prostředí. Co EPG, co přehled aplikací, o kterých mluví, co nastavení, jaké jsou odezvy? Jak dlouho trvá přepnutí stanice z jedné na druhou? Jak rychlé je pohybovat se v menu, v aplikacích, z TV na aplikace a zase zpátky? Jak vypadá popis vysílaného programu? To je to, co mi ve videu chybí. A dost podstatně... Omlouvám se za kritiku. Ale třeba bude ještě jedno video? 😉 2 Citovat 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Už se v tom začínám tak trochu ztrácet. VF TV je něco jako Horizon GO a nebo něco jako STB od UPC..? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardabr Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Dotaz, na zadní straně toho nového přijímače není optický audio výstup. To budou vícekanálový zvuk (až někdy bude) posílat přes HDMI? Citovat 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Já našel na YouTube video o tomto boxu, sice tomu není absolutně rozumět, protože je to nejspíš řecky, ale orientačně to stačí. 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. dubna 2020 Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 @cvancaraZatím ani jedno 😄 VF TV je zatím IPTV, kterou můžete sledovat přes STB. K účtu máte poté přístup do iOS a Android aplikace pro telefony a tablety. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. dubna 2020 Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 test vodafone tv https://www.lupa.cz/clanky/vodafone-tv-recenze/ Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 20. dubna 2020 Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 to chces...fiasko 🙂 Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 20. dubna 2020 Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Mě teda VF TV zklamala. Sice ji nemám a teď už je mi jasné, že mít ani nebudu, ale čekal jsem, že se VF TV alespoň trochu přiblíží zahraniční nabídce a to se nestalo ani náhodou. Třeba Německá nebo Italská VF TV je suprová. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Slim Odesláno 20. dubna 2020 Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Tak já to beru jako takový pilotní provoz. Začne mě to zajímat až ve chvíli, kdy bude aplikace pro Android TV. Nebudu si pořizovat nějaký box, když mám Nvidia Shield, který je desetkrát výkonnější, než ten jejich box... A v neposlední řadě nemám důvod zatím opouštět kombinaci DVB-C přes CA modul... x MI 9 x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.