Přejít na obsah

Jardabr

Uživatel
  • Příspěvky

    91
  • Registrace

  • Přítomen

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    500 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Komfort
  • Vodafone zařízení
    CA modul
    VTV Set-Top-Box 2G_B
    CH7465LG
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Kladno, Kročehlavy

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jardabr's Achievements

Úroveň 6

Úroveň 6 (6/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Nejnovější odznaky

0

Popularita

  1. V neděli večer ČT program nefungovalo přehrávání na set-boxu, ani přes aplikaci. Na set-boxu černá obrazovka, v aplikaci se stále točí červené kolečko.
  2. Aktualizace je opravdu spíše úsměvná, než funkční. Také mám stále firmware 6.1.9300. 14.2.2023 jsem dostal SMS, že mi 13.2.2023 budou aktualizovat sw. Asi nesedí rok, nebo je to firma, kde zítra znamená včera. Všechny popisované možnosti o ruční aktualizaci vedou k výsledku, že mám to nejlepší, co můžu chtít.
  3. Večer se to rozeběhlo samo.
  4. Po opětovném přihlášení do TV aplikace (tv Sony Bravia) nelze nic přehrát. Chyba TAV1882.
  5. Jardabr

    EPG ČT sport

    Zřejmě je myšlena Vodafone Android aplikace. Tam je opravdu Čt Sport (asi týden) bez informací a jde spustit jen skokem z okolního kanálu. Restart, odhlašení/přihlášení nepomohlo. U ostatních kanálů informace je.
  6. @Marek-26 původně součástí smlouvy také nebyl zákaz přetáčení reklam.
  7. Očekával bych to samé, jako O2. Zařadit vysílání Príma reklamních stanic někam na pozice 280 a dál, aby nepřekážely.
  8. Tak po aktualizaci ovladače ze stránek výrobce karty pomohlo nastaveni na standard 802.11n. To běží spolehlivě. Při nastavení 802.11ax, nebo 802.11ac se přenos seká. Tímto bych chtěl poděkovat za rady a nasměrování. Díky Jarda
  9. Zkusím pohledat na Intelu. Na Lenovo support mi to nabízí ovladače pro Win10, i když se notebook prodává s předinstalovanými Win11.
  10. Fotky nahrávám rovnou na Nas, v počítači je nemám. Se starým notebookem to fungovalo bez problémů. V ZPSx mám nastavený katalog, který je na Nasu. Jde teď o to vylučovací metodou najít kde je problém. Jestli ve Win11, Nasu, nebo Vodafone routeru.
  11. To není o kopírování, ale o přístupu na Nas. Např. na Nasu mám fotky a když chci upravit klíčová slova u deseti fotek najednou, tak namapovaná složka přestane být dostupná a ZPSx aplikace se sekne.
  12. Já mám podobný problém. Koupil jsem nový notebook Lenovo Yoga s Win11 a na 5G wifi síti nejsem schopný nahrát na Nas Synology větší soubor (300MB). Spadne to s chybou. Když změním připojení na 2.4G, tak to pomalu jde. Při připojení LAN je to bez problémů. Na starším notebooku s Win10 tyto problémy nejsou. Na nějakém fóru jsem se dočetl, že snad Synology ne zcela podporují Win11. Zatím netuším, co s tím, změnilo se v posledním měsíci hodně věcí (nový notebook, nový fw plus přechod z exUPC na Vodafone) .
  13. Jardabr

    Převod z UPC do Vodafone

    Bohužel jediný není. Má zkušenost. První termín převodu byl v lednu. Čtyři dny po jsem dostal sms, že se uskuteční jindy. Do dalšího termínu v únoru se trefili. 31.1. ráno jsem dostal sms, že začali s převodem. Odpoledne, že hotovo. Pak teprve začala legrace. 8.2.2022 jsem se na pobočce dozvěděl, že převod stále trvá. 15.2.2022 mi technik řekl, že mám dvě smlouvy, protože mou exUPC vidí v UPC systému. Ten den později na pobočce, že oni do UPC nevidí, ale že převod u Vodafonu stále probíhá a neví se, kdy by mohl být ukončený. Včera mi přišel od Vodafonu dotazník, jak jsem s jejich službami spokojen. Škoda, že to od Vodafonu nikdo nečte.
  14. @namec Mám rok starou Sony Bravia, ale o tu ani tak nejde. Šlo mi o ten Logitech ovladač a možnost jím ovládat Vodafone set-top box. S ním můžu ovládat všechna ostatní zařízení doma.
×
×
  • Vytvořit...