Jump to content

Recommended Posts

Aktualizace bude u zákazníků probíhat postupně během celého února.

Po aktualizaci se změní funkce barevných tlačítek na ovladači. Červené tlačítko nově otevře vaše nahrávky, modré tlačítko spustí teletext (pouze pro kabelovou televizi DVB-C). Pokud jste červené tlačítko používali pro spuštění Netflixu, můžete jako náhradu využít speciální tlačítko Netflix na ovladači, případně Netflix spustíte z hlavní nabídky Vodafone TV.

Zákazníci, kteří přijímají kabelové televizní vysílání DVB-C, mohou spuštěním modrého tlačítka vyvolat teletext. Kabelovou televizi přijímáte, pokud máte set-top box připojený nejen k internetu, ale také pomocí koaxiálního kabelu k účastnické zásuvce. Teletext můžete spustit, pokud sledujete živé vysílání a daná TV stanice ho poskytuje (například na kanálech ČT).

https://tam.je/aktualizace-vtv

• Thanks 2
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
https://www.techforum.cz/topic/61744-aktualizace-vodafone-tv-box%C5%AF/

• 4 weeks later...

Aktualizaci zkouším spustit z menu Nastavení každý den, několikrát jsem TV Box odpojil od napájení (jak radí @tomus ), ale stále nic. Zajímavé je, že jsem 13.2.2023 obdržel sms s informací o aktualizaci Boxu v nočních hodinách 🙂  

• Kabel 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Vodafone Station, Set-top box, CI modul
  • Strakonice

I mě přišla 13. února SMS od Vodafone že proběhne aktualizace boxu a hned druhý den aktualizace také proběhla i když z mé strany trošku vynuceně, protože mě na boxu přestaly fungovat kódované kanály a tak jsem ho na chvíli odpojil od elektrického napájení a po připojení box začal okamžitě aktualizovat a za několik minut vše zase běželo jak má.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Aktualizace je opravdu spíše úsměvná, než funkční. Také mám stále firmware 6.1.9300. 14.2.2023 jsem dostal SMS, že mi 13.2.2023 budou aktualizovat sw. Asi nesedí rok, nebo je to firma, kde zítra znamená včera. Všechny popisované možnosti o ruční aktualizaci vedou k výsledku, že mám to nejlepší, co můžu chtít.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy