Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Zprávu přidal Ondra - Vodafone ,

Aktuální frekvenční přehled stanic a návody na naladění TV s CA modulem najdete v Centru péče.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Nikdo nenutí nikoho aby si koupil novou televizi, lidi tady melou co tam je místa v kabelu tak se jen ptám co tam nepustit něco na zkoušku něco nové technologie

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno

Jo, já jsem pro. Zavoláš tam, aby pustili na zkoušku třeba NASA  4K? Pár providerů v ČR to už má, tak proč ne největší poskytovatel kabelové tv v ČR? Brnkni jim.

Odesláno

Nová technologie v kabelu je DVB-C2, přičemž počet zařízení, jenž jsou schopny toto přijmout, bude v republice tak do počtu prstů na jedné ruce. DVB-T2 je už z názvu pozemní vysílání, takže to nemá v kabelu co pohledávat a pokud ano, tak jenom jako nezávazný doplněk. Rozhodně ne tím zaflákávat frekvence za situace, že to absolutně k ničemu není. Snad už to jako vysvětlení stačí...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Já doufán, že Vodafon nabídne nový STB co bude umět i UHD.
Jen se bojím, že nebude s HDD, podobně jak je to u STB IP operátorů, kteŕí spíše používají vzdálené nahrávání do cloudu.

Pak by se třeba v létě mohl objevit i UHD kanál (že by třeba OH)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

@quadra2030 E-e, fakt nema... 😉
Z jednoho prosteho duvodu: vyssi rozliseni ma jedno jedine rozumne vyuziti - ze clovek uvidi vic obsahu najednou, aniz by musel scrollovat jak pako sem a tam...
Tj. vetsi kus kodu pri programovani, vetsi kus fotky pri zpracovani grafiky, vic cisilek v tabulce, atd.

A tohle jde zcela do kytek presne v momente, kdy je kvuli miniaturnim rozmerum zobrazovadla ten obsah tak titěrný, ze uzivatel musi zapnout scaling a vsechno zvetsit na 200 a vice procent, aby vubec neco videl!
Protoze pak je obrazovce videt v lepsim pripade tak nejak stejne mnozstvi informaci jako na obycejnem zobrazovadle a v horsim pripade dokonce mene!

Jinymi slovy, je tam videt sice uplny hovno, ale zato fakt dokonale ostry... no super, to je fakt vyhra! 🤮

Takze jak uz jsem rekl, napr. u pocitace dava 4k smysl pouze a jen s uhloprickou minimalne 48" - kdyz je pro Full HD idealnich kolem 24", pro 4k je logicky odpovidajici uhlopricka 48"...
Obdobne u TV - mam-li Full HD 59" a je to tak akorat, na 4k by to muselo byt nejmene dvakrat tolik...

Odesláno

Nebo nahodit brejle a la Husák :D

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

fanfáne vylez už konečně z té internetové bubliny plné Fuckbooků a podobných hovadin,a začni se bavit s lidma.

Pak pochopíš o čem píšu.....

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec
Odesláno
před 17 minutami, fanfán tulipán napsal:

Jo, já jsem pro. Zavoláš tam, aby pustili na zkoušku třeba NASA  4K? Pár providerů v ČR to už má, tak proč ne největší poskytovatel kabelové tv v ČR? Brnkni jim.

no vidíš dobrej tip na dobrej kanál ……….vždyt to tady nikdo nechce...…...protože co by dělali ty co na to nemaj zařízení

Upraveno uživatelem Honza333

• 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7
  • Liberec
Odesláno
před 16 minutami, Honza333 napsal:

no vidíš dobrej tip na dobrej kanál ……….vždyt to tady nikdo nechce...…...protože co by dělali ty co na to nemaj zařízení

Zatím na to nemá zařízení ani UPC 🙂

Odesláno

Nevím, co by dělali ti, co nemají zařízení. Budu hádat. Neviděli by to? A proč by to neviděli? Protože nemaj zařízení? No, ono by to stejně stálo za h*vno. Chceš se dívat na starty rakety Virgin nebo Falcon a věřit, že se možná ještě během svého života podíváš na Mars? Na to nemáš důchodové připojištění. Ani já ne, takže budu sedět prdelí na Zemi a dívat se na ČT 24 v DVB-C2 H266 (ano, H266 - už se připravuje)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague