Návštěvník YABAKA Odesláno 11. dubna 2014 Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 241 00 51 00 http://web.upc.cz/klpoz/cz/Index.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. července 2014 Sdílet Odesláno 24. července 2014 Jeto podle obchodního zákoníku. Stačí se podívat na smlouvu. Stojí tam: Smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací uzavřená podle § 262 odst. 1 obchodního zákoníku a dle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. července 2014 Sdílet Odesláno 24. července 2014 Leda podle Občanskýho zákoníku, určitě ne u soukromých osob podle Obchodního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Renata Odesláno 7. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále. Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně. Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009? Předem děkuji za Vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 výpovědní lhůta běží automaticky 30 dnů od prvního dne následujícího měsíce Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dobrý den. Každým rokem asi 1 1/2 měsíce jsem psala na UPC ohledně ukončení jejích smlouvy a to přes jejích formulář. Vždy se mi telefonický.Ozvali se a vždy jsme se nějak dohodli a smlouva pokračovala nadále.Takže jsem nepsala žádnou výpověď písemně. Nedávno jsem se dozvěděla, že bych měla podat výpověď písemně ale teď nevím k jakém datu, bych jí měla napsat, když datum smlouvy mám k datu 13. 1. 2009? Předem děkuji za Vaše odpovědi. Viz zde: http://www.upc.cz/pdf/VOP_UPC.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2014 Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jak ku*** zjistim kdy byla smlouva uzavrena? Fakt ty sulini potrebujou datum uzavreni smlouvy? Jak si to mam po deseti letech ku*** pamatovat????? Banda buzerantu, konecne by jim tam mel nekdo dat bombu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. prosince 2014 Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 A nebo by jste se měl přestat rozčilovat a zamyslet se. Nepotřebujete vědět, kdy byla smlouva ozavřena. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. prosince 2014 Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 zamyslet se to by musel mít čim Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 23. prosince 2014 Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Podívám se do té smlouvy, triviální úkon. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.