Jump to content

Vypoved UPC

Guest Trooll

Recommended Posts

Připojuji se: taky bych uvítal, kdyby se někdo obtěžoval a místo vtípků sem hodil vzor výpovědi včetně adresy kam to poslat a případně upozornění, nač si dát pozor. Díky předem.

Připojuji se: taky bych uvítal, kdyby se někdo obtěžoval a místo vtípků sem hodil vzor výpovědi včetně adresy kam to poslat a případně upozornění, nač si dát pozor. Díky předem.

co je na tom vtipnýho? a co je na tom složitýho? a co víc tam chceš psát? všechny údaje má upc uložený v databázi a jako reakce na výpověď bude překecávací telefonát a email s protokolem o navrácení zařízení...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest

• 3 weeks later...

Tady je vzor výpovědi, nesmí chybět obě adresy v hlavičce (PO Boxu UPC a adresa vaše, kde máte služby UPC) a taky vlastnoruční podpis

Výpověď smlouvy o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací

Vážení,

vypovídám tímto smlouvu číslo xxxxx, uzavřenou dne dd.mm.yyyy podle § 262 odst. 1 obchodního zákoníku a dle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, kterou jsem já, jméno příjmení, nar. dd.mm.yyyy, uzavřela se společností UPC Česká Republika a.s. se sídlem Závišova 5, Praha 4.

S pozdravem

• 6 months later...

VÝPOVĚD SMLOUVY UPC: VYPOVÍDÁM TÍMTO SMLOUVU ČÍSLO-xxxx PODLE § 262 ODST.1 OBCHODNÍHO ZÁKONÍKU A DLE ZÁKONA Č.127/2005 SB. O ELEKTRONICKÝCH KOMUMIKACÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, KTEROU JSEM JÁ, MILAN xxxxx, UZAVŘEL SE SPOLEČNOSTÍ UPC ČESKÁ REPUBLIKA a.s.SE SÍDLEM ZÁVIŠOVA5, PRAHA 4. S POZDRAVEM -MILAN HRABOVČÁK.