Přejít na obsah

Vyrazne zpomaleny internet


Návštěvník hds

Doporučené příspěvky

Asi je v tvoji lokalite nejaky problem se siti, budto je jen proste pretizena, nebo je tam nejaky technicky zadrhel, treba nejaky ruseni a tokova vec se nekdy tezko hleda,

je potreba to tukladneji sledovat, ne jen merit rychlost, ale take signal a ztraty paketu,

pokud v UPC u tebe maji zapnuty monitoring, tak by to tam meli videt co presne se deje.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Neutronek

Monitoring samozřejmě zapnutý mají. Před chvílí jsem jim volal. Říkal ale že z toho nemůžou nic poznat, že jim to ukazuje jakýsi divný zprůměrování a blablabla, neví. Pošlou mi 3.1. dalšího finálního technika, který by na to měl přijít (kdyby chtěl vyměnit modem, tak mu mám říct, ať to nemění :lol: ).

 

Tomus tím že to budu monitorovat já, se nic nezmění, neberou na to ohled. Stačí abys jim řekl že jedeš přes router a hned mají řešení že je to určitě tím.

 

Říkal cosi o zarušené ústředně, nechápu ale proč sem teda posílají technika.

 

Rychlost už neodpovídá ani teď ráno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasná chyba u UPC.V úterý byl u mě technik a z mé strany samozřejmě vše v pořádku,modem taky OK.Jen ta rychlost ne.Říkal že asi problém CMTS.Jenže dnes je pátek,vše při starém a nikdo mě ani nekontaktoval.Problém trvá více jak 3 měsíce,hned na začátku jsem to telefonicky reklamoval.Byl použit monitoring,posílal jsem jim výpisy měření za celé období jak z FTP Karneval,tak speedtest.Co mám ještě víc dělat?Asi výpověď.Na co mám vlastně podle smlouvy nárok?Podle UPC jen platit a držet hubu.Chovají se jako Bělorusi.

  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník HanysR

U mne byl technik 13.12. a říkal že to předá dál. Nic se nezměnilo zatím. Nemají nabízet 120 Mbit Internet když na to nemají síť. Vidím, že s tím má problém mrak lidí a moc je to nezajímá. Mi říkali, že to je asi tím, že nemám UTP cat 6 kabel :-D nevím proč bych měl zatěžovat pořád linku a stahovat z ftp apod. Nejsem na úřadu práce abych mohl pořád toto řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud vám zapnou monitoring, měli byste internet zatěžovat naplno, takže mirror.karneval.cz nebo dobrý je i ftp.zcu.cz :) že ste to takhle zkoušeli před tim, to je sice fajn, ale oni to neuviděj, takže prát to tam horem, spodem, až se cmts uvaří :lol:

 

 

Kdybys četl můj příspěvek celý,tak by ses dozvěděl,že jsem internet zatěžoval naplno po celou dobu 3 měsíců a ještě jim k tomu poslal výsledky měření za celé toto období jak ze speedtest.net ,tak z ftp karneval.Nic,z jejich strany vše OK.Mimochodem,technika vůbec nezajímal ftp karneval,zkoušel pouze speedtest.net.Jak se vůbec ještě někdo může UPC zastávat,sami mi na telefonu řekli,že mají v Brně problémy,že o tom ví.Že by mi ale nabídli za ty 3 měsíce útrap nějakou kompenzaci,to ani náhodou.

Tak,před chvílí mi volal technik,že kontroloval vše možné,zkoušel to vyladit,no a že to mám zkoušet,že se ozve po novém roce(do té doby nefungují :roll: ).Tak na to koukám a co?Vše při starém.Ještě nějaká rada od někoho moudrého?

http://www.speedtest.net/result/1664956697.png

 

P.S. Ne,není to náš internet.Je to služba UPC,kterou pouze my platíme.Oni se mají starat,aby za naše peníze fungovala,jak má.Jak na tu závadu přijdou,je pouze jejich věc.Naše starost je,akorát jim posílat pravidelně ty peníze...

  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník HanysR

Slamb: Tak s tím, že je to náš internet jsi mne překvapil, tohle napsat by mne nenapadlo ani ve snu. Tramin to napsal na konci příspěvku přesně a podepisuji se pod to. My jim taky neposíláme peníze s nižší hodnotou ale to co si řeknou. Má povinnost není krom placení žádná. Mám přijít z práce, zadat do fronty vše co potřebuji stáhnou a má to lítat a ne jít testovat nějaký Karneval. Co to je za názory? Kdybych já takhle posílal zákazníka někam, nevydělal bych ani na slanou vodu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...