Jump to content

Featured Replies

Posted

Ahoj,

Pred dvouma tydnama sem poridil balicek od upc se 120mb/s netem. Prvni vec co sem udelal je ze sem to sel zmerit a nejdriv mi vylezlo 10 pak 30 a pak se to nejak ustalilo kolem 35-45mb/s..nejdriv sem si myslel ze je to jen nejaky vypadek nebo cosi takoveho. ALe poslendich 10 dnu obden merim rychlost a nikdy sme se nedostal ani na 100ku. Zkousel sem to pres wifinu na vzdalenost cca 20cm(max. 45mb/s),ethernetem pres router(max. 80mb/s) i primo do notesu(max. 85mb/s). Notes je starej 5 mesicu,takze dirvery a tak jsou aktualni,vycistil jsem jej ccleanerem,prohledal na viry atd. a stale nic. Kdyby to bylo takhle pomaly jen kdyz to jde pres router tak bych si rekl ze to je tim ze mam shitty router(Edimax BR-6428nS),ale proc je to takhle pomaly i kdyz to jedu z modemu rovnou do notesu,to mi hlava nebere.. Nevite cim by to mohlo byt? Zbezne sem si tu projel ty diskuze a nenasel sem zadnej takovejhle konkretni problem,ale pokud uz se totu nekde resilo,tak se predem omlouvam za duplicitni thread.. Diky za jakekoli tipy,rady,napady. :)

každou chvíli se tady řeší, že to někomu nejede, jak má :lol: pokud neni chyba u tebe, tak šup na upc... a doufej, že to neni ten problém, co se musí vyřešit sám od sebe :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Nemáš náhodou na notebooku jenom 100Mbitovou síťovku? Pokud ano, tak problém by mohl být právě zde.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Ponava

Ahoj, typuji že máš jen sit 100Mbps , ale na 120Mb/s potřebuješ 1 Gbps sít.

U pět měsíců starého notebooku bych čekal Gigový port a síťovou kartu.

Co to přesně je?

Je to docela hi-endovej dell..model bohuzel z hlavy nevim,ale gigabitovej ethernet ma.:)

Skuste tento genialny programek.Vyrazne sa vam vycisti a zrychli cely system.Advanced SystemCare Free plne optimalizuje operacny system Microsoft Windows pre maximalny vykon s najvyssou moznou rychlostou pripojenia k Internetu.Ma aj cesku lokalizaciu.Stiahnite si beta verziu.

http://tahaj.sme.sk/software/953

Ritchi, nemusíš to psát do každého (promiň, zatím do druhého) vlákna.

Edit: Myslel jsem, že jednou to stačí. A kdo to potřebuje si to musí umět najít a vyzkouší, jestli mu to zrychlí internet.

Takže jen aby bylo jasno, nezlobím se že jsi to vůbec napsal. Naopak třeba to někomu doopravdy pomůže.

Edited by Jaku

Jaku,promin,len som chcel pomoct a podelit sa s tymto vskutku uzitocnym a dobrym programom aj s druhymi.OK,uz nebude dalsie zatím :)