Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hory

To:cvancara

Jj mel jsem na mysli analog radia. Porad mam klasickej tuner a posloucham. Je tam porad dost radii, napr. Oldies, co na digitalu nejsou. Ale podle vseho maji snahu to tam postupne nacpat vsechno. A opravdu ten Valc4 jiny stream v analogu - radio, nez v ted nove v digitalu, taky jsem na siti Karneval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, tak jsem to ted schvalne porovnaval, a opravdu.

Neni Valc 4 na DVB-C jako Valc 4 v radiu. Cemuz se teda divim. Jestli to neni jenom nejaka opozdena smycka.

Protoze se mi opravdu nezda, ze by se vysilalo nekolik ruznych verzi:

http://www.radiovalc.cz/ (na te strance me celkem pobavila veta "vše v CD kvalitě"). Do CD kvality to ma teda echt daleko :lol:

Kazdopadne to ale beru jako nesmysl. Pokud mam jenom TV s CA modulem, tak si pro poslech radia nebudu poustet TV a k tomu jeste treba i zesilovac (nehlede na to, ze je to stale NEPOSLOUCHATELNE!). Porad se to zadrhava. Kdyby to radeji pustili normalne do radia (myslim, ze po zruseni analogu maji volnych kanalu dost). Ja jinak diky receiveru s moznosti internetovych radii uz na to celkem prdim. Protoze ted je opravdu z ceho vybirat.

viz. http://vtuner.com/setupapp/guide/asp/Br ... rtpage.asp

  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hory

No ja si osobne rad poslechnu radio hudbu, ne porad TV. Vztazeno na DVB-C a vysilana radia je dobre reseni PVR, kde se prepne radio. I ten Kaon v tomto pripade ma pekne vely display - zobrazena stanice, propojit s optikou na zesilovac a dobry. Ja koupil http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-a ... D-E8300/EN a bohuzel na display se nezobrazi navolena stanice, snad casem vylepsu firmware. Ale vyhovovalo by me kdyby nechali jeste nejaky cas analogova radia. Ta kvalita to je otazka, pokud clovek jen posloucha a nema super aparaturu, tak to je snad vyhovujici. Ale to je na jine tema :-) a sem to az tak do toho vlakna nepatri, ikdyz ted nektera radia nejsou radia. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...