Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace


Návštěvník J.Š.

Doporučené příspěvky

Návštěvník natasss

Zkoušela jsem to. V CV5000 to funguje bezvadně. Když mi odpojili HANDAN CV6000 a začal hlásit na všech programech není přístup, tak jsem tam slot s CA modulem dala, že aspoň na chvilku to oblafnu, ale nešlo to. Pak ale nechápu, na co tam ta díra na ten slot je. Ale v CV5000 to běží bezvadně. Akorát, že ten CV5000 je sousedčin, tak jsem jí ho zas musela vrátit. Jen jsem to chtěla vyzkoušet. Tím pádem jsem přišla na to, že když mám svůj modul CA, tak můžu mít setobox od kohokoliv a na žádné párování na smlouvu to nemá vliv. Je to takové krkolomné, ale tímto jsem si vyzkoušela stav své kabeláže: kostičkování, vypadávání obrazu a různé jiné závady prostě nebyly.

A totéž bylo, když jsem na to místo připojila KOAN PVR, ale to už jsem tu někde psala. Těch kontrol na kabeláž jsem udělala několik. Krom Handanu CV6000, na tomto připojení fungovalo všecko dobře.

V ostatních mísnostech mi to funguje dobře.Mám zapojené 3 televize(manžel, já a mladí). Dokonce mám zapojen za zásuvkou zesilovač. Takže ti technici jsou na baterky... a já se akorát můžu uvztekat. :-) A manžel je akorát nervozní, jak mu to všecko přenáším, odpojuju a připojuju a zkouším, protože jeho ta technika moc nebere. Ale sportovní kanály prostě musí u něho fungovat bez poskrvnky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník natasss

Když jsem se ptala operátorky, co s tím DVR až jim ho pošlu, budou dělat, jestli by mi dokázali říct co se s ním stalo, tak mi pravila, že to nezkoumají a rovnou to odváží k likvidaci. Takže si s tím starosti nedělám. A výměnu už neplánuju. Jsem rozhodnutá si objednat z LICY Ca modul. Jeden už mám. Vyzkoušela jsem si, že mi to v obou nových televizích funguje (Samsung DVBT/C - tam bez problémů, v LG se mi podařil kabelový tuner najít při nastavení země "--" už jsem tu o tom psala v jiné sekci.) A stará televize dostane Kaon. Časem až klekne, tak uvidím, co bude dál. Kdoví, jestli nekleknu dřív já :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vito
Tak další poznatek k novému beta FW......samovolný restart septoboxu též zůstává. Podle mne největší slabinou tohoto přídtroje je komunikace mezi SW a HW (HDD). Nevím jak jsou ty HDD kvalitní, ale to občasné kousání obrazu a samovolné restarty jsou hlavně způsobeny funkcí HDD. Restart hlavně nastane při rychlém přepnutí mezi programy, kdy se nestačí ukončit zápis původního programu a započít záznam nového programu a tak se prostě zrestartuje, aby měl čas si všechno připravit znovu od začátku. Podle mne by tomuto "stroji" hodně pomohlo, kdyby u něho šel vypnout ten neustálý průběžný záznam na HDD. Odpadla by spousta neduhů, zvýšila by se jeho životnost a zrychlila jeho reakce na povely......ale to bohužel nejde!

 

Naprosto souhlasim, i u me to vypada na problem HDD - tedy ne ze by byl spatny, ale proste SW asi opravdu neni vyladeny na praci pri soucasnem neustalem nahravani.

 

Mam dlouhodobe problemy se sekanim obrazu, s vypadky v nahranych poradech, s vubec nenahranymi porady a pod. Kabelazi to opravdu neni. Ja se v naproste vetsine pripadu divam na zaznam, na zivo toho zas tak moc nesleduju. Ted jsem ale zrovna sledoval porad, ktery se zaroven nahraval (pouze ten jeden, zadne jine nahravani v tu chvili neprobihalo ani jsem nebyl v menu nebo tak, proste Kaon mel naprosty klid na praci) a obraz byl po celou dobu naprosto v poradku. Pak jsem se podival na zaznam - a ejhle, same vypadky, kostickovani, proste jako kdyby byl spatny signal. Ale nebyl! Ten slavny Kaon proste jenom nezvladal nahravat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mikis

Tak u mě proběhla 2 výměna STB KCF-B4003HCO, první jsem reklamoval kvůli tomu že STB nepoznalo HDD, druhý přesně kvůli tomu samému problému a teď jsem zvědav jak si povede třetí v pořadí :) ! Je to povedený výrobek o tom žádná!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vito

toz to bych i udelal, ale ja mam vzdycky radu nahranych poradu o ktere vymenou nechci prijit. Ted uz mam doma kaony 2 (predchozi model jsem si docasne nechal prave kvuli nahranym poradum) a delaji to oba, i kdyz nepravidelne a jen obcas. Jako na potvoru ale vzdycky v tech nejzajimavejsich castech filmu :-)

Nejak moc neverim, ze to vymena vyresi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak další "zajímavost".Včera ráno jsem si naprogramoval nahrávání a když jsem pak večer během toho nahrávání chtěl pustit TV,tak mi to psalo není signál a jinak pouze černá obrazovka.Musel jsem natvrdo restarovat STB,abych se vůbec mohl dívat,čímž jsem ovšem přišel o nahrávaný pořad :x .Myslím si,že kdyby se daly dohromady vady STB od všech uživatelů,tak tento přístroj musí seriozní firma okamžitě stáhnout a nahradit něčím kvalitním...

  • 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...