tomus Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 FW verze v11.11.00.07 momentalne neni dostupny ve vsech lokalitach, tato verze je specialne upravevana, tak aby hladce probehla chystana zmena kmitoctu, podrobnosti zde: viewtopic.php?f=10&t=4474 pokud mate verzi 05, tak se nic nedeje, STB si driv nebo pozdeji sam stahne verzi 07 az bude u vas k dispozici. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 30. ledna 2013 Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Díky za info... Jestli jsem to dobře pochopil, tak změna FW proběhne i u Handanu CV5000, který užívám jako druhý přístroj od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 30. ledna 2013 Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Neboj příští týden se dočkáš Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tak aktualizace a přeladění proběhlo na chomutovsku v úterý 5.2.2013...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 A jak jsi poznal, že došlo k přeladění kmitočtů, když ještě neproběhlo .... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 Tak přeladění kmitočtů na chomutovsku neproběhlo (jsem z Jirkova). Pouze na STB Handan a KAON proběhlo nahrání software (opravdu trvalo až těch avizovaných 15 minut), poté proběhla aktualizace (o nějakou minutku déle - já měl naladěno zrovna ČT2_HD). STB (KAON) se vypnul, zapnul a vše běží normálně dál. zajímavé je, že u STB Handan5000 proběhla aktualizace vzápětí po ukončení nahrání software (ale neřeším to). Na STB někde na konci se pouze objevil kanál s názvem regionální vysílání, kde je ovšem tma a nikdo regionálně nevysílá. kanály zůstaly navolené tak, jak jsem si dal kdysi do oblíbených Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 teď kluk pustil TV a právě probíhá aktualizace kanálů. tak jsem zvědav Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 Pokud stále platí, že i DVB-C souvisí s HS Meziboří, kam spadají Teplice i Jirkov, tak kluka přehni přes koleno, ať si nevymýšlí. Pokud je syn už poněkud přerostlý, tak se omlouvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 Mě to zase pro změnu píše při každým zapnutí , seznam programu se aktualizoval.Čekejte prosím lokalita Most. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 7. února 2013 Sdílet Odesláno 7. února 2013 Pokud stále platí, že i DVB-C souvisí s HS Meziboří, kam spadají Teplice i Jirkov, tak kluka přehni přes koleno, ať si nevymýšlí. Pokud je syn už poněkud přerostlý, tak se omlouvám... Bylo by to nefér. Já u toho byl - viděl jsem to. jedná se o STB Kaon, který mám v obýváku. Bylo to po spuštění kanálu Prima. Opravdu si nevymýšlím Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.