Slamb Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 více než slušná cena by to byla tehdy, kdyby to bylo 100/100, takhle je to podle mě cena pořád jenom snesitelná, ale už sem ochoten ji akceptovat mě jenom zajímá, jestli bude ještě nějaký další zvýhodnění, protože proč platit zbytečně víc, že... cena 2000 by byla nelogická dost, protože ve většině států se u UPC platí za FP100/FP120 kolem 40€, což je něco kolem tý tisícovky... balíček na FP100+Supreme by byl fajn za předpokladu, že by k tomu byl telefon Kredit 50 a cena by nepřelezla přes 1700, protože pak by se mi vyplatilo zůstat u samostatný 50% slevy na televizi... můj názor na balíčky je ale takovej, že je to pěkná blbost zákazník by měl dostávat slevu za to, že odebírá dvě nebo 3 různý typy služeb dle vlastního výběru, takhle by třeba musel v něčem ustupovat... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 100/100 zatím na této síti není technicky možná. Přeci jen Koax je super na dopředný směr ale zpět už to vůbec slavný není. Navíc norma EuroDOCSIS 3.0 je relativně nová a ždímá prozatimní maxima (maximum je udávané 150Mb) Tu cenu 2000Kč jsem napsal jen proto že si nepamatuju tu původní cenu a nechtěl jsem hledat. Dokud jsi platil cca 900kč s vědomím že máš 50% slevu tak jsi byl spokojen jelikož jsi platil "jen" polovinu. Jinak ta cenová zvýhodnění pouze na určité kombinace služeb. Dělají to tak snad skoro všechny společnosti. Určitě je v tom nějaký marketingový a kdoví jaký ještě fígl. Jinak určitě by u balíčku nejvyšších služeb nebyl nejnižší telefon Tam by byl spíš Kredit 350 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Jsou i jiní poskytovatelé internetového připojení,ale asi nejsou všude... Například NETBOX má 100/100 Mb/s za 789,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Worm Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 allien:Ne asi, ale určitě nejsou všude. Přesněji řečeno ve rovnání s UPC nejsou nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 A navíc to 100/100 u nich zatím není zas tak slavný Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 (upraveno) 100/100 zatím na této síti není technicky možná. Přeci jen Koax je super na dopředný směr ale zpět už to vůbec slavný není. Navíc norma EuroDOCSIS 3.0 je relativně nová a ždímá prozatimní maxima (maximum je udávané 150Mb) ED3 je z roku 2006, takže nic moc novýho to neni... musej vyšetřit místo a spojit ty 4 kanály i na upload, pak by to snad mohlo nějak jet... když jeden kanál aktuálně zvládá 10 Mb/s (z teoretickýho maxima 30 Mb/s), pak po spojení čtyř by mělo jít vymáčknout nějakejch 40 Mb/s... A navíc to 100/100 u nich zatím není zas tak slavný údajně to u netboxu těch 100 Mb/s snad ani nestahuje, ale nevim... Upraveno 29. dubna 2010 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Co jsem se bavil s lidmi co ho mají tak když mají vypnutou IPTV která jim sežere 20-40Mb tak mívají cca 70. Ale upload přes 50 jim můžeme závidět. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 kéž by se tu vyjádřil někdo, kdo má tyhle věci technicky na starosti, jestli na to ta síť má aspoň v místech, kde frčí FP50/FP100... pro klid v duši, že upload u upc neni úplně ztracenej já si myslim, že těch 50 Mb/s by to dát mohlo v klidu... možná jedinej problém bych viděl v nutnosti upgradovat CMTS, aby to umělo ty kanály spojovat... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 29. dubna 2010 Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Marek:Jenže když tam mají IPTV tak to mají přes router který má propustnost do 50Mbit,takže jedině samotný net bez čehokoliv pak to těch 100/100Mb/s dá.Ano na jejich forum jsou i tací kteří se jim to nelíbí,všude někoho najdeš kdo na takovou službu bude nadávat. Krom toho tady je jedno video...: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. dubna 2010 Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Me by spis zajimalo kolik lidi tak vysoky upload vyuzije, mozna by neskodilo obnovit zaniklou placenou sluzbu dvojnasobny upload, tech par lidi kteri by si to zaplatili by sit snad tolik nepretizili. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.