Přejít na obsah

Rychlost


Návštěvník Jata

Doporučené příspěvky

Já mám EASY 4096kb/s bohužel stahuji z rapidu.com jen 504KB/s ale to moc nevadí jinak jsem dnes stá hnul už 15000MB

 

Bože ty jsi inteligenti, tato rychlost je správná když máš 4096 Kb/s = 512 KB/s, takže ti to jede správně. Stačí jen vydělit 8 když chceš zjistit KB/s z Kb/s a nebo vynasobit 8 naopak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbé ovšem je, že na síti bývalého karnevalu v ostravě hrabůvce i po zvýšení downloadu, který už jede něco přes 12 mega (ovšem do dvaceti má daleko) jede upload pouze na původním megabitu místo 1472 kbps. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Inz3nyr

Zas upload, jsem z Prahy a po nově nainstalovaných službých a dán my sem nový modem Scientific Atlanta EPC2203 mám samý problém z mým uploadem. Klesl my upload i když si platím booster. Proto jsem jim psal z jakýho důvodu my klesl up a dostal jsem tuto odpověď.

 

Parametr uváděné rychlosti není garantovaný; za rychlost, která je v pořádku se považuje rychlost nižší cca o 15%. I když Vámi naměřená rychlost je již pod tuto hranicí, přesto bych ji považoval za korektní, vzhledm k možnému zkreslení a také kolísání rychlosti.

Doporučuji tedy změřit rychlost opakovaně a ideálně přes ftp klienta, bez zapnutého firewallu. Pokud by přesto rychlost byla nižší než tolerance, kontaktujte nás od počítače..

 

Nejvíce my jde o můj upload, můj down je my někde dole. Stále ještě řeším z jakého důvodu se my nezobrazují všeci leecheři na torrentech.

---------------------------------------------------------------

Měl bych mít:

Down: 6144kps

Upload: 1024kbps

 

Mám:

281505734.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uprime receno jestli tu rychlost meris na tomhle, tak se nedivim ze ti to vyhazuje buh vi co, radsi to mer na FTP jak ti radi na UPC,

ale je treba si uvedomit ze ta maximalni rychlost proste neni garantovana, ono to ani technicky nejde uplne zajistit, takze urcita odchylka tam byt muze, hlavne v zavisloti na aktualni hodine - napr. vecer bude sit urcite vic zatizena a tim i muze kolisat rychlost.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...