Přejít na obsah

DVR rekordér


Návštěvník juper

Doporučené příspěvky

Návštěvník JTR.

Těšil jsem se na STB hlavně kvůli propojení s PC (aby se na něm daly pouštět filmy i bez počítače), ale to je prakticky nepoužitelné. Věděl jsem už před pořízením, že má jen USB1.1 a nelze film přetáhnout z STB do PC, ale nenapadlo mě že neumí mass storage, dodanej program na přetahování (USB downloader) se neustále zasekává (jsou nutné restarty STB) a zatím se mi nepovedlo ani dostat žádnej film do STB - stále to píše HDD full. Zkoušel jsem různý modifikace formátu MPEGII (programy Procoder a TMPGEnc), přejmenovávat na HAV a i konvertovat do HAV (high quality audio video) ale zjevně je to jen shoda přípony. Jediný video který se mi povedlo dostat do STB je video z něj stažené. Fotky a MP3 relativně v pohodě když má USB downloader zrovna náladu fungovat :? . Za tipy jak dostat video do STB předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ppp
..stále to píše HDD full....

A jak velkej ten tvůj film? Myslím že v návodu je něco o tom, že kapacita pro tyto user data je omezená (nehledě na to že vůbec o podpoře nějakého videa tam mám pocit taky nic není...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník JTR.

tomus: Ok, budu objektivni a o vikendu zkusim USB downloader jeste na NTB a ve VMware :)...reinstall uz sem zkousel vcetne ovladace. A nevis tedy jak dostat video do STB?

ppp: Zkousel jsem i maly soubory (50MB) ruznejch formatu ale stale HDD is full, jak uz jsem psal tak jediny co do STB dostanu je video z nej stazene (i daleko vetsi). Ze by to melo fungovat trvdi distributor (Lica): "Záměr výrobce byl opačný, tedy abyste mohli nahrávat filmy z počítače do Handanu 6000."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První vytuhnutí... píše, že nahrává, ale to je asi tak všechno - jde zapnout, jde vypnout, nejdou přepnout programy, prostě je jasnej :)

 

Moc pěkná hračka, asi jim zítra zavolám, ať si pro to někoho pošlou.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník omicron

Pri nahravani 2 streamu z Handanu vysel neprijemny elektricky zapach spaleniny, pote STB vytuhnul a dal se jen vypnout. Po zapnuti vse OK, nicmene z toho nemam dobry pocit. HDD nema uvnitr zadne aktivni chlazeni (alespon jsem zadny vetracek neregistroval), ani nejaky rozumny odvod tepla, napr. pomoci heatpipe chladice, coz zivotnosti disku asi neprida... Ten smrad ale asi nebyl HDD, ale "zahoreni" nejykch pasivnich prvku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus udělat "tovární nastavení" pak bych teprve řešil vrácení

 

To není jen o tom zatuhnutí - je to naprosto příšerný zbastl...

Programování přes EPG prezentované jako naprostý zázrak je k ničemu - 50% programů začíná dřív a nebo končí později - a je úplně jedno, jestli to je ČT1, Nova, Joj, HBO nebo Cinemax.

 

Před tím vytuhnutím jsem mazal jednu nahrávku - smazalo to ale jinou (tu právě nahrávanou) a jako nahrávanou to označilo tu, co jsem mazal.

 

EPG je někdy dost zmatené - když se mi na Cinemaxu objeví pořady, co se vysílají na ČT1 a jde je najít jen při cestě v EPG zpět (při cestě do předu je to správně), tak to asi nebude chyba ve vysílaném EPG.

 

Při prřehrávání lze zvolit zrychlený posuv vpřed, v opačném směru se jen mění označení rychlosti (2x, 4x, ...) ale posuv je vždy jen dvounásobnou rychlostí.

 

Je celkem neuvěřitelné, kolik jsem v tom našel chyb za 4 dny, co mi to tady leží - opravdu bych chtěl znát člověka, co řídil vývoj firmware, to musí být naprosto neskutečný nesvéprávný magor.

 

Jako náhrada za ten krám, co dávají defaultně je to krok vpřed, ale za 150 kaček měsíčně to nestojí.

  • 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jirkaslava: mám úplně stejnou zkušenost. Mám starou CRT TV s jedním AV vstupem a tudíž mám vše (sat, DVD) propojeno "skrz" STB. U 5000 šlo vše bez problémů i když byl přístroj vypnutý, u 6000 musí být přístroj zapnutý. Obávám se, že to jinak těžko půjde. Pochybuji o tom, že by tenhle náš problém "starých televizí" vyřešil nový SW do STB :D

  • -
  • -
  • TV Komplet
  • CA
  • Střední Čechy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...