Přejít na obsah

Medvěd

Uživatel
  • Příspěvky

    386
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

Vše od uživatele Medvěd

  1. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    Neměl jsem dotaz, konstatoval jsem. Dotaz končívá otazníkem. Zkusil jsem to připomenout, jednak to pro mě bylo v té chvíli aktuální a druhak mě zajímalo, jestli třeba někdo nemá nějakou novou zkušenost. O tom diskuze bývají, zvláště pokud jde o technické problémy. Stejně by si mohl napsat, že už se dále nemá cenu zmiňovat třeba o interferenci sítí 5G do kabelovky. S tím také nikdo zřejmě už nikdy nic neudělá, tak co. A takových by se tu možná našlo více. V podstatě celé toto vlákno by se dalo zrušit s konstatováním "vy to víte, my to víme a trhněte si "
  2. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    Tohle vlákno je o chybách VTV. Já psal o chybě VTV. Máš něco k vyřešení té chyby? Nemáš? Knížecí rady nepomůžou vůbec ničemu. Zajímavé: tvůj příspěvek výše v podstatě dokazuje zbytečnost vlákna, kde se řeší chyby Vodafone. Jen tu mamlasové vypisují chyby, které jsou způsobeny tím, že "je u poskytovatele něco špatně" zřejmě už týdny, měsíc a roky.
  3. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    Tak si nech s*át na hlavu, hodně štěstí 😄
  4. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    No tak zaprvé: když někdo něco nabízí, tak mu to také má fungovat, tím spíš, že si za to nechá platit. Za druhé: nevím přesně jak tu "nenetovou" televizi dostat do PC, kde se občas potřebuji na něco kouknout. A za třetí: že je něco dementní neznamená, že to nemá smysl řešit . Za dementní považuji vzdát se něčeho co si platím aby měl korporát klid (asi na práci) Tedy pokud tvá ne příliš používáná chatovací zkratka dmnc znamená demence.
  5. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    Tak jo, zase. PC, Chrome, dva monitory, oba plně HDCP. Jeden připojen GP, druhý HDMI. Pokud si na monitoru připojeném DP pracuji a na HDMI mám puštěnou VTV, je vše OK. Jakmile už mě práce přestane bavit, tak si chci hodit okno s prohlížečem na GP monitor - a ouha - medium MOMENTÁLNĚ (kdy tedy?) nelze přehrát, bla, bla, bla Vodafon blééé wéévéé číslo. Fyzicky vyhodím kabel od HDMI monitoru na kterém to předtím fungovalo a zázrak: Najednou to na GP funguje. Proč, proboha, musím HDMI vypínat fyzicky? Když předtím nevadil a fungoval. Hej vodafouni, jste spolek amatérů.
  6. Medvěd

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Jenom bych se pro svoji informaci zeptal: který druh programu, pořadů, vysílaný v síti třeba našeho 🙂 Vodafonu by si označil za "nemarginální", tedy většinový? A potom, to povinné ručení máš jenom jedno, nebo si jich platíš více, aby sis užíval od každého to dobré?
  7. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    No tak konečně víme, kdo za to může: zákazníci. Bravo, pane! No, třeba vám za to pošlou klíčenku. Nebo přidají na prémiích? Peníze vybrané od zákazníků?
  8. Medvěd

    Nova Sport 5 & Nova Sport 6

    Pro pány Shitlera (který ví vše nejlépe) a pana kautskym (který pracoval úplně všude a tak ví také nejlépe): Když se chci podívat na fotbal nebo na hokej, tak si zapínám O2 TV a nic tak strašného, jak zde stále podsouváte se neděje. Prostě zapnu a koukám. Jestli mám s nějakou televizí pořád nějaký problém, tak je to kupodivu ta Vodafonská. O2 vám zabilo babičku? Zapálilo stodolu? Snědlo čokládu? Jinak si ty vaše opakující se reakce (často mimo téma, ale to je věc administrátorů) neumím moc vysvětlit.
  9. 2 A.S.: No jo, ale to divák přijde o milovanou a nenahraditelnou kabelovku 🙂 Zajímavé - jsem v centru Prahy, na kopci, bétéesky, antény všeho druhu kam se podívám (divím se, že ještě nejsem usmažen, ještě že mám alobalovou čepičku 🙂 ) a naštěstí kabelovka v pohodě. Asi to bude dost individuální včetně kvality těch konektorů a kabelů, nicméně k souběhu frekvencí prostě docházet nemá.
  10. Distributor by měl ctít - a mít standardní normy. Z hlediska diváka je součástí vysílacího řetězce.
  11. U Premium VTV boxu je oproti informacím u dvou ostatních uveden ve výhodách bod "Elegantní kompaktní design" Divný... mně přijdou všechny stejný.
  12. Už jsem to tu kdysi zmiňoval a stále tomu nerozumím - jak vůbec může k takové fatální kolizi kmitočtů dojít? Kdopak nevyměnil zařízení? To nebylo dopředu jasné co se bude dít? Btw: na tenhle dotaz mi nahrál A.S. Zatím vždy když k takovému zarušení dochází, tak byli uživatelé vedeni k myšlence, že chyba je u nich, mají blbé konektory, nekvalitní koaxy a kdovíco ještě. Nepředpokládám, že by zrovna tohle Adolf neměl ošetřené.
  13. Ještě se zeptám, ty p jsou 25 nebo 50? Nicméně ať tak či onak, musí to nejspíš projít nějakým deinterlacem při převodu.
  14. I když jsi psal "tak naposled", ještě se zeptám: ty streamy ČT jsou v íčkách nebo péčkách (fakt nemyslím péčko, když píšu péčka 🙂 )? Vím v jaké "normě" a jak se jim musí práce odevzdat, ale co je s tím dál netuším, ale vím, že byly doby, kdy přes "i" nejel vlak...
  15. Nechci se vměšovat, ale mám obavu, že tam, kde je snaha použít HEVC, tak tam půjde primárně o snížení datového toku aby zbylo více místa na telemarketing a věštění a ne až tak o zvýšení kvality. A ano, samozřejmě, za mě při stejném datovém toku bude lepší HEVC. Otázkou je, jestli je k porovnání stejný datový tok.
  16. 2 Sparrow: Jenom nevím, jestli je mi bližší blaho Vodafonu nebo to moje. Moment... jo, to moje.
  17. Nevím, jestli pan radosto je nebo není právník. Ani to nemíním zkoumat, pokud je, jistě si s problémem poradí a bude jedině dobře pro ostatní, pokud se s námi podělí o výsledek. Jiná věc je, že jak si tě, Marku, vážím za tvé odborné rady, tak tady jsi začal vystupovat skutečně ne úplně korektně a jakmile jsem viděl tvoji nabroušenou reakci na radosto, tak jsem si říkal proč máš zapotřebí Vodafone obhajovat takto zhurta a... ještě špatně. Zbytečně se tím podrývá objektivita. Jenom můj názor.
  18. Jo a stovky vývojářů z VF nebudou mít co žrát...
  19. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    HDCP na DVI mělo (má) i moje Eizo z roku 2011, nicméně Vodafone TV na tom nejelo - viz známé chyby. Eizo šlo do ateliéru, domu jsem si koupil monitor nový, připojený přes DP a jede. Prostě označení HDCP to někdy nevyřeší. Tak vážně, tuší někdo proč to má Vodafone jako jediný takhle nastavené?
  20. Těch možností je ale mnohem více, třeba je možné pomocí té dálkově ovládané zásuvky ovládat solenoid a jeho vtipným přiděláním ke kejsu mačkat tlačítko power on nebo pouze pro vypnutí pomocí dvou -tří těchto zařízení ovládat na klávesnici mačkání kombinace alt+F4 a enter také by šla do té dalkově ovládané zásuvky připojit žárovka a vedle dát zařízení s "fotobuňkou" a k němu připojit to relé, které by spínalo ty drátky do PC nebo třeba zavolat manželce "hele zapni/vypni to" Hezké Vánoce všem, mí drazí spoluuživatelé Vodafonu
  21. Medvěd

    Chyby Vodafone TV

    Jenom si dovolím doplnit - "pomocí chytré krabičky s Android TV" - a se všemi Vodafonem vyžadovanými certifikacemi. Už se tu zmiňovalo, že ne na všem, co je označováno jako chytrá krabička, lze. (Osobní zkušenost - na mé také ne, ale tu mám naštěstí kvůli jiné televizi)
  22. Medvěd

    Nové stanice

    Na druhou stranu a popravdě řečeno, ono těch deset se zvukem je na dnešní poměry ještě pořád OK...
  23. Medvěd

    Nové stanice

    2Ondra - Vodafone: dostáváte datový tok... Já myslel, že za něj platíme. no nic, tak si vyjednejte pro své zákazníky lepší, že jo.
  24. Takže ono to šlo. Ono to celou tu dobu šlo. Ó jak je vaše blahorodí laskavé...
  25. No tak pan Mašek už ví, co si nemá kupovat, pomýlený je to člověk, kdyby mu Vodafon tu slevu za věrnost dal, tak zle by s ní naložil... Aneb: začali jsme o voze a končíme o koze...
×
×
  • Vytvořit...