Přejít na obsah

ivan.p

Uživatel
  • Příspěvky

    45
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele ivan.p

  1. ivan.p

    EPG

    Stejně blbě to ukazuje na LG s CA modulem.
  2. ivan.p

    Aký STB bez nahrávania?

    Nepoužívám ho, pokud by měl někdo zájem je volný k prodeji.
  3. ivan.p

    Aký STB bez nahrávania?

    odzkoušený že funguje mám tento: https://www.tsbohemia.cz/amiko-hd-8265-_d303566.html?gclid=Cj0KCQiAsoycBhC6ARIsAPPbeLvq1boUk8CyxS3FJltpdpfKzrX8_RDQT2HB4M98ff2AojirbXzF8UYaAlmLEALw_wcB
  4. Tak já modem napojený přes spínací hodiny a ty vypínají každou noc. Ne že bych tak šetřil elektřinu, ale při provozu 24/7 míval modem časté několika sekundové výpadky. Jak na LAN tak na WIFI. Při vypínání se to neděje.
  5. Nejde o automatické hledání nebo ladění, ale o automatickou aktualizaci kanálů. To bývá trochu hlouběji v nastavení kanálů. To jsem taky na všech TV vypnul protože každou chvíli znovu řadit mě nebavilo.
  6. ivan.p

    Modem Vodafone Station

    měl jsem hodně podobné problémy a vyřešil jsem to zapojením napájení routeru přes časový spínač. Původně jsem to chtěl řešit jen restartem, ale nakonec je vypnut od 2:00 do 5:30. Od té doby to funguje.
  7. ivan.p

    Modem Vodafone Station

    Teď jsem po restartu a vše jede OK.
  8. ivan.p

    Modem Vodafone Station

    Ahoj, tak taky patřím k nespokojeným nájemcům modemu VS. Download na wifi padá až na 20-40Mb/s v 2,4 i 5Ghz pásmu, po restartu modemu to najednou jede 400-500 Mb/s. Upload se drží stále na 30-50Mb/s. Na LAN se rychlost drží kolem 900 Mb/s, ale všiml jsem si občasných několikasekundových výpadků, kdy se připojení úplně přeruší. Jsem běžný uživatel, v administraci modemu nic nenastavuji mám mód Router. Má smysl volat na technickou podporu? Nebo poradí někdo tady?
  9. V Havířově to jde. Jo to je dnešní, včerejší taky nejde.
  10. Ahoj, mám stejný problém jako pkoci. Dnes mi technik přinesl černý Compal a místo objednaných 500Mb mi to taky jede jen 150Mb. Mám zkoušet volat podporu nebo se technik ozve sám? Tak modem se po cca hodině provozu sám restartoval a už jede 500Mb.
  11. Nechápu proč by to nešlo, má to tak asi většina těch, kteří mají své CA moduly.
  12. při problémech s disky už leta používám https://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/sprava_disku/hdd-low-level-format-tool/ opraví i nečitelné flash disky
  13. Mám 3 CA moduly a na jedné TV mi to dělá taky. Ta TV ale najíždí hodně rychle, myslím že je připravena dříve než modul. Dělá to na všech 3 modulech.
  14. Ahoj, chystá se nějaká změna na Filboxu, nebo je to nějaký výpadek?
  15. @milmat řešil bych to objednáním tuneru a vyzkoušením CA modulu s kartou třeba od souseda. Tuner lze do 14 dnů vrátit.
  16. Google? https://tv-tunery.heureka.cz/rgb-vision-dvbsky-t980c-dvb-t-t2-c/
  17. Mám stejný modem a přihlášení funguje normálně.
  18. ivan.p

    Film+HD

    Je to tak, po zadání adresy jsem se proklikal k aktuální nabídce 😠
  19. ivan.p

    Film+HD

    Ahoj, od včerejška mám zablokovaný program Film+, do teď jsem ho měl v balíčku Relax mini. Neví někdo jestli byla nějaká změna?
  20. Pomohl restart modemu, taky mě to mělo napadnout hned.
×
×
  • Vytvořit...