Odesláno 25. září 2014 12 let Hodil jsem tu APKu na: http://uloz.to/xsFpfojJ/com-lgi-orionandroid-apk Jinak taky se jeste nelze prihlasit. Spise to jeste neni spustene. Instalovano na Nexus 7. - - ALLinONE CA modul OVA
Odesláno 25. září 2014 12 let Taky nainstalováno a taky píše po zadání údajů z MojeUPC - "Není možné se připojit k serveru UPC. Zkontrolujte nastavení připojení k internetu." Takže to není v ostrém provozu a zřejmě se to jen testuje. No snad to pustěj aspoň někdy na zkoušku.
Odesláno 25. září 2014 12 let A nepsal jsem to tu už několikrát? Stačí počkat a poté nainstalovat z Google Play. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 25. září 2014 12 let Určitě bych povolil instalaci z neznámých zdrojů, když mi neznámý člověk z webu dá jakýsi QR kód
Odesláno 25. září 2014 12 let Vazeni,prosim nevite nekdo,zda bude jen SLUZBA a nebo konecne taky k te sluzbe novy kvalitni setobox Horizon???Jirka 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 25. září 2014 12 let Bude i settopbox, ale ten příjde později. Služba do konce roku, box do jara. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 2. října 2014 11 let Dají se někde zjistit bližší informace ohledně Horizonu, např kolik programů na začátku bude k dispozici atd.
Odesláno 2. října 2014 11 let Když dáš při přihlášení přeskočit a dostaneš se dál do programu, tak tam ty tv vidíš, které budou k dispozici a není jich málo, je tam i Eurosport a to je hlavní.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.