Odesláno 21. května 2018 6 let Zdravím, vzniknou někdy v budoucnu nativní aplikace pro Smart TV systémy? (Tizen, WebOS, apod. ) S díky, YWD
Odesláno 21. května 2018 6 let @YWD Ano, počítáme s aplikací pro Android TV. Termín kdy to bude ale zatím není znám.
Odesláno 21. května 2018 6 let @YWD Ano, počítáme s aplikací pro Android TV. Termín kdy to bude ale zatím není znám. a Tizen?
Odesláno 21. května 2018 6 let @David - UPC A je něco pravdy na tom, že se už chystá aplikace pro Apple TV a spuštění snad už v létě? Upraveno 21. května 2018 6 let uživatelem MacLuke - - - CA Brno
Odesláno 21. května 2018 6 let @MacLuke Zdravím, to je pravda. Termínů bych se raději zdržel, nerad bych Vám něco slíbil a ve finále by to bylo jinak :)
Odesláno 21. května 2018 6 let Termínů bych se raději zdržel, nerad bych Vám něco slíbil a ve finále by to bylo jinak Vsak nikdo nechce zadne sliby. Tady snad vsichni umime poznat rozdil mezi zavaznym slibem a predpokladem/odhadem, vyjadrenym slovy jako "snad", "mozna", "doufam", "verim", apod.
Odesláno 22. května 2018 6 let Opravdu? Jenom tady na fóru by se těch případů našlo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. května 2018 6 let @Evzen nebudu psát ani snad, doufám, možná. Kolikrát se mi toto slovní spojení vymstilo a vrátilo se mi od zákazníků jako bumerang. Nechte prosím na mě, co a jak budu psát a jak budu informace komunikovat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.