Odesláno 26. října 2017 7 let Ooops, uz to vidim. Vidim H na zacatku, Go na konci. - - - CA modul OVA
Odesláno 26. října 2017 7 let @vasek608 Ja tieto problémy pri sledovaní Horizon Go cez prehliadač nemám. Ale ja sa nachádzam v inej lokalite ako vy. App pre Win10 môžete skúsiť ale neverím že by to pomohlo.
Odesláno 28. října 2017 7 let Běží Vám Horizon Go ? U mne Win 7, IE , nefunguje zpětné prohlížení např, u PRIMA TV. Upraveno 28. října 2017 7 let uživatelem Mooonty
Odesláno 28. října 2017 7 let Zdravím, musím rovněž si postěžovat jako @vasek608 že Horizon GO přes web (Firefox, Edge a aj v aplikaci win 10), kde poslední dobou mně rozčilují problémy, pořady se sekají (a pak po dokončení "načítání" pokračují, nebo spadnou). Internet připojením to není mám 200/20, a vše funguje tak jak ma. Máte nějaké typy na řešení? Asi si budu stěžovat na UPC a požadovat kompenzaci, když už platim takovy penize za něco co pak nefunguje. Děkuji mnohokrát za vaše názory. Upraveno 28. října 2017 7 let uživatelem asauer
Odesláno 29. října 2017 7 let A jste připojen k modemu kabelem nebo přes wifi? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. října 2017 7 let Teď ráno mi to na mobilu přes wifi na Nat Geo HD sekalo jak blázen. Poslední dobou je ta aplikace problémová.
Odesláno 29. října 2017 7 let Ahojte, prosím poraďte, používám aplikaci Horizon Go na Win10 a kdyz ji spustím a dám vybrat si kanál, tak u všech kanálů mi hlasí, že informace nejsou k dispozici. Čím to je? Děkuji. 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 29. října 2017 7 let Zkuste aplikaci vyresetovat, mě funguje normálně (nyní zkoušeno). Start -> Nastavení -> Aplikace -> Horizon Go -> Upřesnit možnosti -> Resetovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. října 2017 7 let Kdy konečně UPC zruší geoblokaci? Skylink jí už zrušil.....to zas na něco čekáte,aby vám utekli zákazníci? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.