Odesláno 24. listopadu 2017 8 let Aktualizace ok, ale nevím proč mi to přehrává v příšerné kvalitě, dřív se to přizpůsobilo kvalitě připojení ale teď ani omylem, momentálně sleduju fotbal na ČT sport na tabletu přes Wi-Fi (UPC) ale ta kvalita obrazu je hrozná.
Odesláno 24. listopadu 2017 8 let Dosť nepríjemný problém. Mne to prispôsobovanie sa kvalite pripojenia funguje bez problémov, zatiaľ. Len raz mi hodilo hlášku že Spojenie je nestabilné. Bolo to pri 4G+ ale obraz bol vynikajúci. Zrejme to bolo kvôli tomu že som cestoval vlakom.
Odesláno 24. listopadu 2017 8 let Mě to fungovalo taky, ale po téhle aktualizaci už to nejde, jsem připojen přes Wi-Fi tak bych čekal maximální kvalitu obrazu jak tomu do nedávna bylo, ale obraz je po celou dobu přehrávání hroznej. Ani v nastavení jsem nic nenašel.
Odesláno 24. listopadu 2017 8 let Zase nefunguje! Mám si aktualizovat předplatné! Už ani nepamatuji kdy to jelo aspoň týden bez problémů...
Odesláno 25. listopadu 2017 8 let před 16 hodinami, Fuchs Tomáš napsal: Po dnešnej aktualizácii je nový dizajn aj v aplikácii vo Windows 10. Rychle rolovanie stanicami,ktore pred aktualizáciou chybalo a prepinanie stanic sa tiez zrychlilo.Konecne aplikacia,ktora ma uroven a neda sa jej co vytknut. Upraveno 25. listopadu 2017 8 let uživatelem ritchi
Odesláno 26. listopadu 2017 8 let Takze nakoniec nikdy nie je nic take dokonale ako sa zda na prvy pohlad.V apke vo W10 chybaju kompletne serie a v niektorých tituloch v pôvodnom zneni aj titulky. W10 WEB Upraveno 26. listopadu 2017 8 let uživatelem ritchi
Odesláno 30. listopadu 2017 8 let Koukám, že už je v Horizon Go přidaný Film+ HD, WAR, Cartoon Network HD a TuTy. Jen když si je chci seřadit podle svýho a jdu do nastavení, tak tam nejsou.
Odesláno 30. listopadu 2017 8 let Taky byla přidána možnost nechat si nahrát pořad nebo se alespoň začala testovat. Cloud funkce se asi blíží Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 1. prosince 2017 8 let před 14 hodinami, Jack_6428 napsal: Taky byla přidána možnost nechat si nahrát pořad nebo se alespoň začala testovat. Cloud funkce se asi blíží Tahle funkce tam je už delší dobu a funguje jako vzdálené programování nahrávání pro ty, kdo mají cihlu.
Odesláno 1. prosince 2017 8 let Já ji tam doteď neměl a to cihlu nemám. Hm. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.