Jump to content

Guest, which answer was the most helpful?

If any of these replies answered your question, please take a moment to click the 'Mark as solution' button on the post with the best answer.
Marking posts as the solution will help other community members find answers to their questions quickly. Thank you for your help!

Featured Replies

Měl mnohem větší (opravdu otravnou) latenci, zabugovamý FW, ztráceli se pakety.

Už je to asi opraveno co jsem pochopil z fóra.

Bylo to v době kdy se nasazovali.

Jinak jsem po něm nic nechtěl, pouze ipv4, a bridge - zapojit a fungovat, zapomenout.

WiFi mě nezajímá, vypínám.

A tady Adolf je asi pouze přízemní konzumní spotřebitel co sedí na Fb, a na tomto fóru - což dokládá i jeho nesmyslná hyperaktivita v prázdných příspěvcích.

Edited by Gorole

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Compal CH7465; Cl karta
  • Ostrava

Tak jsem požádal o navýšení rychlosti na 500/30

Kdo pozná kdy došlo k výměně modemu 🙂 

https://www.netmetr.cz/cs/moje.html

Je třeba vložit sync kód:

368d99469e2c

A výsledek puma testu:

compal.PNG

Edited by Gorole

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Compal CH7465; Cl karta
  • Ostrava
  • 1 month later...

Zdravím,

je někde k dispozici seznam modemů (routerů), u kterých mi Vodafone nebude nutit výměnu a jsou už dostatečně moderní? Chci se vyhnout měsíčnímu poplatku za pronájem. Tarif bych používal maximálně Internet 300. Mám možnost koupit Technicolor TC7200, ale má jen DOCSIS 3.0. Vodafone bude vyžadovat do budoucna podporu min verze 3.1?

Děkuji

Edited by PetrJ

Momentálně Vodafone do své sítě připojuje pouze dva modemy, pro 1 Gbit tarif je to modem Arris a pro pomalejší tarify je to modem Compal, oba modemy lze momentálně mít pouze do pronájmu, Oficiálně se neprodávají, modem Compal ale stále lze koupit použitý na bazaru, ale nejsem si jistý zda ho momentálně operátor do své sítě připojí.

Starší modemy jako Technicolor, Ubee, nebo Cisco už do sítě nelze připojit a jsou v podstatě bezcenné.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

To je tedy nemilé, dokud nezačne UPC nabízet odprodej aktuálních modemů, tak se tomu poplatku člověk nevyhne. Každopádně děkuji za přesné informace.

Odkoupené zařízení není zase takový výhra, jak se může zdát. Ale to už se tady (opakovaně) řešilo.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Já mám modem Technicolor a protože ho používám jen na internet (150) a nepoužívám ho k televizi (mám modul), tak mi ho nechají a nemusím tedy nic měnit. Jsem rád.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

@marek-81
Mám stejné služby jako ty. To už tě převádí Vodafone ze své vůle? Nebo sis o to požádal?
Jen abych byl v obraze, kdy to asi příjde.

Edited by Zlaťák

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno

@Zlaťákne, jen jsem se zeptal na Messengeru co mě čeká. Kdy budu převeden ještě nevím. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
  • 5 weeks later...

Dnes mi volali z Vodafonu, že už mají nové modemy a jsme domluvený na konec týdne na zprovoznění gigabitu

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín