Přejít na obsah

Horizon Go + Windows Vista


Návštěvník vista

Doporučené příspěvky

Návštěvník vista

Ahoj, prosím o radu. Na notebooku s Windows Vista 32-bit mi ještě cca před 14 dny Horizon Go šlapal bez problémů. Pak jsem dělal komplet přeinstalaci systému a teď se mi při kliknutí na tlačítko play u libovolného pořadu objeví hláška "Nelze přehrávat. Omlouváme se, ale váš prohlížeč nepodporuje přehrávání." Mám nainstalovaný Google Chrome ve verzi 49.0.2623.112, což je předpokládám stejná verze, kterou jsem měl před tím, protože Google už dávno zařízl další aktualizace pro XP a Visty. Stejná hláška se objeví v IE i Opeře. Na PC mám nainstalované/odinstalované prakticky totožné programy, jako před přeinstalací, takže je mi záhadou, proč to přestalo fungovat. Nedošlo k nějaké změně ze strany UPC? Za případné rady, jak to znovu rozchodit, předem děkuji.

Upraveno uživatelem vista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vista

Díky, tohle téma jsem již prošel, ale řešení problému jsem v něm nenašel. Kolegovi to navíc házelo hlášku "došlo k chybě...", mně to hlásí, že "Nelze přehrávat. Omlouváme se, ale váš prohlížeč nepodporuje přehrávání." Instalace nového OS nepřipadá v mém případě v úvahu, takže mám nejspíš smůlu:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vista

Tak jsem ještě zkusil nainstalovat Firefox a v něm to jede bez problémů. Tak nevím, co má Firefox navíc oproti ostatním prohlížečům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník vista

To tak nějak zhruba chápu. A dá se ten kodek do Chromu dostat nějak externě? Před tím jsem určitě žádné samostatné kodeky do PC neinstaloval, používám celou dobu jen VLC, který má předpokládám všechny nejrozšířenější kodeky již v sobě (nenarazil jsem na nic, co by nepřehrál). Tak leda bych měl před tím starší verzi VLC, která v sobě měla nějaký kodek, který v té nové verzi není a Chrome ho používal přes nějaký VLC plugin. Ale v "chrome://plugins/" teda nic nevidím a dál mé znalosti BFU nesahají

K té verzi  Chromu - naposledy jsem Chrome instaloval pár měsíců zpátky z oficiálních stránek a Horizon v něm frčel. A podle Wiki je tahle verze 49.0.2623 už 2 roky stará. Hledal jsem i nějakou starší verze Chromu, že bych to otestoval, ale nějak nemám důvěru k těm stránkám, které jsem našel.

Každopádně díky za snahu. Holt pojedu na 3 prohlížeče - IE9 na ivysílání ČT, FF na Horizon a Chrome na zbytek.

 

Upraveno uživatelem vista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me na Win10 a Maxthonu 5.xx HorizonGO taky neprehrava videa se stejnou hlaskou "Nelze prehrat.." a to ma Maxthon moznost prepinat jadro na IE. V tomto rezimu videa hrajou, ale jen zvuk bez obrazu :(.  Nastesti Windows 10 maji prohlizec Edge, ve kterem to funguje korektne a navic je moznost si nainstalovat "dlazdicovou" verzi HorizonGO, ktera taky funguje spravne bez jakehokoliv prohlizece :)

  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...