Odesláno sobota v 12:36 3 dny V 29. 12. 2025 v 18:45, janmichaelvincent napsal:Chci se zeptat na nějaké nedávné zkušenosti. Ještě pořád platí nesmysl, že pro připojení vlastního modemu je potřeba v systémech Vodafonu nejprve jakoby deaktivovat všechny služby a zavést je znovu? Jde mi samozřejmě o to, jestli je možné přejít na vlastní modem bez ztráty kabelové televize s CA moduly.Zdravím, podařilo se Vám zjistit jaká je situace s výměnou vlastního modemu a zachováním vlastních CA modulů odkoupených ještě z doby UPC? Super - Sport Compal CH7465 CA modul Praha 10
Odesláno neděle v 17:33 2 dny Tady nevím, zda nastala nějaká změna. Evidentně v případě výměny modemů v rámci nabídky modemů přímo VF tato blbost neplatila a neplatí, takže to tehdy byl dvojí metr a znepříjemnění přechodu na vlastní modem. Byl jsem v problematice angažovaný, ale pak už jsem tuto věc dál neřešil, i když od ČTÚ bylo tehdy doporučení řešit s ČOI. Ale možná VF už změnil politiku na vstřícnější Oskarovskou. :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno včera v 06:591 den Centrum péče Řešení Pěkný den, situace je stejná a nepředpokládám, že by se měnila, důvody jsou technického (systémového) charakteru. Pokud byste měl vhodný vlastní modem pro "kabelový" internet a chtěl ho využít u stávajícího připojení, vždy dochází k deaktivaci služby a její nové aktivaci. S tím je spojené to, že případné odkoupené CA moduly v tomto případě bohužel není možné zachovat, protože by došlo i ke zrušení navázané Vodafone TV. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 23 hodinami23 hod A jak to bude v případě blížící se výměny odkoupeného Compalu a CA karet za jiný modem - samozřejmě počítám s tím že to bude už za pronájem nového kabelového modemu a co CA karty 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Nejde měnit prodané za pronájmové a naopak. Tam vždy dochází k ukončení původní služby a zařízení a zřízení nové. Pokud tedy budete chtít vyměnit svůj odkoupený modem za pronájmový, tak viz to, co se tady probírá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 12 hodinami12 hod Ještě v roce 2023 to nicméně šlo. Místo odkoupeného Cisca jsem si pronajal Vodafone Station a odkoupený CA modul používám doteď. Později jsem změnil na převodník, stihnul jsem to v té kráké době, kdy to šlo.Tohle "administrativní omezení" bylo zavedeno až později tuším s nějakým "upgradem" Vodafone systémů :) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Jde jen o jediné. Dostat ze zákazníků další peníze za pronájem. Také mám doma 2 vlastní moduly a musel jsem po opětovné objednávce TV začít platit výpalné za pronájem. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno před 11 hodinami11 hod to by mě zajímalo, co máš s tim vodafonem za vztahy 🤔Výpalné byla platba, kterou se dobyté město či země mohly vykoupit, aby byly ušetřeny plenění.V modernějším významu je to finanční částka vyplácená pravidelně nebo jednorázově mafii nebo jiné zločinecké organizaci za „ochranu“, tedy za to, že na dotyčného nebude útočit nebo jej jinak obtěžovat. Označení je odvozeno od toho, že podnik, jehož majitel odmítá platit výpalné, někdy býval vypálen. Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 10 hodinami10 hod Centrum péče @ost-plus@seznam.cz @1woko Pokud jde o situaci, kdy aktuálně používáte dříve odkoupený modem a chcete místo něj mít modem v pronájmu, tak nedochází ke zrušení celé služby, ale pouze k dodání nového modemu do pronájmu = v tomto případě mohou zůstat odkoupené CA moduly zachované. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 10 hodinami10 hod @Ondra - Vodafone tady se ukazuje absurdita procesu Vodafone - pokud jde bez zruseni sluzby zmigrovat z vlastniho na pronajaty, proc to stejne nejde naopak? Krome toho, ze "se tak nekdo rozhodl"...? Zadny technicky duvod tam nebude. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.