June 2Jun 2 @Marek-26 Podle odpovědi od Ondry, kterou jsem citoval výše, to právě při přechodu z vlastního na pronájem jde(aspoň tak jsem to pochopil) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
June 2Jun 2 @1woko Máš pravdu, já si to odvodil blbě, já myslel, že to nejde oběma směry. V tomhle bych věřil Ondrovi. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 2Jun 2 před 3 hodinami, Marek-26 napsal:@kotasek pokud je Compal v pronájmu, tak ne.ne, vse tedy i Compal mam koupeny a jak bude ukoncen chtel jsem si pronajmout Edited June 2Jun 2 by kotasek Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
June 2Jun 2 Care Centre @kotasek V tomto případě to nebude problém - dodatečné dodání modemu do pronájmu je možné bez nutnosti rušení současné služby. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
June 4Jun 4 V 2. 6. 2026 v 10:14, kotasek napsal:Tak doufam, ze kdyz mam Compal a 4x CA karty odkoupeny, ceka me vymena Compalu , a chci si vzit modem od VF do pronajmu, neprijdu o odkoupene CA moduly ?I kdyby nebyl Compal v pronájmu , tak ti ho vymění za pronajímaný bez zrušení CA modulů,.V 2. 6. 2026 v 10:02, Ondra - Vodafone napsal:@paffko Souvislost je, protože v případě "kabelu" je televizní služba vždy nějakým způsobem provázána s internetem (buď plnohodnotným, nebo "omezeným" jen pro využití chytrých funkcí TV).Popravdě, v podmínkách služeb máte provázanost psanou pouze mezi modemem a TV přes technologii IPTV. Což je logické, protože IPTV bez internetu fungovat nebude. V případě kabelové technologie nemá VF žádný argument, proč provázanost s internetem tvrdí, natož v podmínkách služeb. Spíš to trochu zavání tím, že je cílem co nejvíc zrušit CA moduly a co nejvíc uživatele převádět na IPTV, kterou má pod kontrolou operátor. Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
June 7Jun 7 Author V 1. 6. 2026 v 13:31, Ondra - Vodafone napsal:@vetrak Tak potvrzuji - pokud byste žádal o výměnu vlastního modemu za jiný vlastní modem (a platí to i na dříve odkoupená exUPC zařízení), tak přitom nedochází ke zrušení služby, ale "pouze" k výměně zařízení.Děkuji za ověření této varianty. Hezký den. Super - Sport Compal CH7465 CA modul Praha 10