Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor @Ondra - Vodafone Děkuji za odpověď. Já jsem ten minulý příspěvek pochopil jako situaci, kdy by se přecházelo z pronajatého modemu na vlastní modem a musí se rušit smlouva kvůli pronájemu. V situaci, kdy někdo již používá vlastní modem bez pronájmu jsem předpokládal, že stačí nahlásit a změnit sériově číslo nebo Mac adresu modemu - bez nutnosti rušení a opětovné aktivace služeb. Trochu mne zaráží ta logika, ale s tím se asi nedá nic dělat. Super - Sport Compal CH7465 CA modul Praha 10
Odesláno před 16 hodinami16 hod @vetrak Chce to trpělivost. Také jsem před časem řešil věc, se kterou mě dobře třikrát odmítli, protože to prý není možné, taky jsem měl vracet všechna zařízení a brát si nová, přijít o odkoupené moduly do TV, přijít o pevnou adresu,… A pak jsem se jednou dovolal na operátorku, která řekla, že to zvládne. A zvládla 🤷🏻♂️ Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 14 hodinami14 hod Centrum péče @vetrak Ještě vám to ověřím, je pravda, že pokud byste už měl vlastní modem a potřeboval ho vyměnit, tak to možné je. Ale raději si ověřím, jak to je, když máte původní odkoupený exUPC modem, jestli by se to vztahovalo i na něj. Tak prosím ještě o strpení, díky! Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.