Odesláno před 18 hodinami18 hod Centrum péče @paffko Jak píše Marek, Vodafone Happy je postavené na tom, že získáváte různé nabídky či výhody od Vodafonu nebo od třetích stran. Čili celý ten program stojí na tom, že v něm vidíte různé nabídky. Proto není možné ho používat bez toho, že byste souhlas pro nabídky třetích stran udělili. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 18 hodinami18 hod Jestli ten dárek od Vodafone neměl být dostupný bokem pro všechny zákazníky a pod Happy ty dárky od třetích stran pod souhlasem podmínek. Upraveno před 18 hodinami 18 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Přesně. Ono by to slušně vyřešit šlo, ale proč si nenadělit k narozkám dárek za obchod s datama zákazníků. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 12 hodinami12 hod Oslava 20 let Vodafonu. Kde je, prosim, ten darek? Nebo jinak, cim nas VF chtel obdarovat? Nasim udelovanim souhlasu s poskytnutim osobnich udaju jeho obchodnim partnerum? Nebo ja uz nevim, nikde zadny darek nevidim. Naopak, ja mam podarovat sve udaje, ani nevim komu. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Ja vyhral 1000kc slevu. Akorat teda nemam potrebu tedka nic kupovat. Jinak asi ok. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 10 hodinami10 hod Také jsem vyhrál slevu 1000 Kč a nemám s tím žádný problém jako někteří ostatní, ani s tím že musím odsouhlasit poskytnutí dat obchodním partnerům, Růžový operátor to má úplně stejně.Jenom mně není úplně jasné jakým způsobem tu slevu lze uplatnit, to přijdu na prodejnu a sdělím jim svoje iniciály při nákupu zboží ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 9 hodinami9 hod Je to rozbitý. Jsem v Happy - tam je sice Šetřete a vyhrajte dárek, ale když kliknu, tak Přihlášení selhalo. Dobře, cesta B je Happy - ikona panáček co by profil - Moje odměny - Aktivní - vidím vyzvednout dárek, je tam odkaz Přejít na adresu /Podmínky využití. Ani jedno mi nefunguje. Co u vás? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Přečetl jsem si opakovaně podmínky Vodafone Happy https://www.vodafone.cz/podminky/podminky-doplnkovych-sluzeb/podminky-programu-vodafone-happy/ a co tam vidím já:Vodafone sleduje, jak aplikaci používáte, kam klikáte, které slevy si zobrazujete, lokalizaci, nějaké propojení s dalšími datovými sadami o vás v rámci Vodafone. - To je úplně normální a standardní chování, říká se tomu personalizace. Při zapojení se do soutěží (včetně stíracích losů počítám) dochází ke zpracování údajů jako je jméno a telefon pro ověření nároku/doručení výhry. - Zase, nic zvláštního. Konkrétní údaje třetím stranám se předávají až při využití nabídky, jednak kvůli ověření odkud přicházíte a nároku na slevu. - Jakmile slevu využijete, už své údaje předáváte napřímo třetí straně v rámci objednávky, kterou předpokládám vytváříte dle svobodné vůle. S třetími stranami sdílí nějaké anonymizované metriky pro vyhodnocování úspěšnosti kampaní/nabídek. - Zase, nic nestandardního, třetí strany mají s Vodafone nějaký standardní transakční vztah, který si obě strany chtějí kvantifikovat či verifikovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 7 hodinami7 hod před 11 hodinami, Marek-26 napsal:Je to tím, že součástí Happy jsou i nabídky a slevové poukazy od různých partnerů třetích stran.No a když o poukazy a nabídky třetích stran nemám zájem (protože to je stejně většinou sh*t)? :) Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Nevim kam se diskuse ubira... Definice slova darek je jednoznacna... Dárek (nebo také dar) je věc, zážitek či jiná hodnota, která je poskytnuta druhé osobě dobrovolně, nezištně a bez jakékoli protihodnoty.Charakteristiky dárku:Projev pozornosti/náklonnosti: Často slouží k vyjádření vztahu k obdarovanému (láska, přátelství, úcta).Bezúplatnost: Předává se bez nároku na zaplacení či jinou formu kompenzace.Příležitost: Obvykle je dáván při zvláštních příležitostech, jako jsou narozeniny, Vánoce, svatba či výročí.Forma: Může se jednat o hmotnou věc (dar), nehmotnou věc, nebo zážitek.__________________(tzn., ze souteze a vyhry jsou nekde jinde...) - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.