Odesláno před 11 hodinami11 hod Ta velká spotřeba stationu v bridgi se tady traduje hodně dlouho, ale jsou to skoro dva roky, co jsem to měřil a tady je výsledek. Už jsou to skoro dva roky a o tom modemu nevím. Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno před 10 hodinami10 hod U mě proběhla výměna minulý rok (někdy uprostřed). Ten černý Compal jsem měl od přechodu z UPC na Vodafone, když skončila podpora "cihličky" (v dobrém na ni vzpomínám). O tom Compalu jsem prakticky vůbec nevěděl - vůbec žádné problémy., dělal co měl a nikdy se nešprajcoval. Prostě "držák". Mám rychlost 500, takže v pohodě stačil. Výměna za Station proběhla celkem rychle, vlastně jenom výměna a na mobilu přihlášní WiFi přes novou adresaci. Ovšem, tak jak jsem nevěděl o Compalu, tak o Stationu už tak nějak vím. Stalo se mě zatím 2x, že najednou, bez předešlého výpadku, mě inet šel jak za historických časů telefenních linek. Takže jsem se přepojil na konkurenční GRAPE, tam mám rychlost 700., a vše super. Asi po hodině jsem se přepojil opět na Vodafone, .... a šnek. Vylučovací metodou jsem došel k modemu Station, který se tvářil jako by nic, všechno co mělo svítit svítilo, na venek vše v pořádku. Takže surové vypnutí od el. sítě, znovu zapojení - a hle, vše najedno začlo šlapat jak mělo. Když se to stalo podruhé (někdy zhruba po měsíci od první zrady), tak jsem rovnou hned vypnul / zapnul, a zase v pohodě.Někde jsem tu psal, že nové zařízení vždy neznamená lepší zařízení a že pokrok není vždy pokrok. Slaboproudou technikou jsem se profesně živil nějakých 45 let. Vím tedy dobře o čem píšu. Zkušenosti k nezaplacení. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.