Odesláno včera v 16:151 den Přesto bych to pochopil, pro nové klienty služby pevný internet v koax variantě.Ale pokud už internet koax využíváš, máš Station (obě verze umí až 1Gb, jen se liší ve Wi-Fi modulu), proč nejde jen v systému Vodafone změnit tarif pevného internetu? U tebe z 500 na giga? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno včera v 16:211 den Takhle nějak jsem si to představoval. Technicky to nemůže být problém. No ale holt někde to problém je. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno včera v 17:021 den Ten modem určitě 1000/200 zvládne. To omezení na 1Gbps je kvůli portům na něm (takže má Vodafone systémově blokované). Samozřejmě tam může být nějaký administrativně technický nesmysl v těch systémech a bez změny modemu to nejde provést tu změnu. Ale v tomto případě mi nějak představivost nestačí. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 17:231 den Bohužel to vypadá že Vodafone začal k 1 GB internetu dávat standardně Ultrahub 7 na místo Vodafone station 3.1, což tedy nevidím jako zrovna moc dobrou zprávu 🤔, protože měsíční poplatek za Ultra hub je dvojnásobný tedy 120 Kč namísto původních 70 za Station, navíc Ultra hub neumí bridge mode a ještě má dost osekané možnosti nastavení Wi-Fi, sice umí Wi-Fi 7 ale kolik koncových zařízení to v dnešní době už umí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 17:361 den Takže to nechám plavat a v případě nutnosti si to zařídím u GRAPE , kde momentálně mám rychlost 700. Tam není modem, ale router (můj vlastní) a ten umí v pohodě 1000, což umí i moje PC i notebook. A úprava rychlosti je jednoduchá. Technická záležitost, žádná výměna se neprovádí. Pro zákazníka defacto "lusknutí prstem" a je to. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 21 hodinami21 hod 3 hours ago, tomus said:Bohužel to vypadá že Vodafone začal k 1 GB internetu dávat standardně Ultrahub 7 na místo Vodafone station 3.1, což tedy nevidím jako zrovna moc dobrou zprávu 🤔,protože měsíční poplatek za Ultra hub je dvojnásobný tedy 120 Kč namísto původních 70 za Station, navíc Ultra hub neumí bridge mode a ještě má dost osekané možnosti nastavení Wi-Fi, sice umí Wi-Fi 7 ale kolik koncových zařízení to v dnešní době už umí.Koncová zařízení to umí docela dobře (většina nových mobilů a notebooků střední třídy a výš), ale bez 6 GHz je to jen polovičaté řešení, které bych určitě nebral. Premium - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.