Odesláno před 1 hodinou1 hod I já požaduji NEPRODLENĚ A OKAMŽITĚ vyřešit toto politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! A dále trvám na opakování ceremoniálu!P.S. vsadím všechny MTV kanály, že se tu autor výkřiku už neukáže. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Pockejte... To jste fakt platil jen 33kc? Tricet tri? A stejne jste to platil pozde? To jste to platil na poste v drobnych po kapse? Ja platim za vsechno pres litr a taky obcas pozdeji, ale vzdycky to zaplatim do 7 dnu. A rusit sluzby... Hele VF me obcas stve, ale kazdej rok cim dal min v cim dal mensich vecech. Spis bych vyjednaval. Ale pokud jste mel 33kc tak nevim o cem. Znam jeste cloveka co mel komplet zdarma, ale to jsou fakt vip vyjimky. A pritom jak a co pisete... Se divim ze vam to vubec dali.Mate antenu? Chytnete vzduch? By se vam hodil i ten venku krome terestriky tedka. Ja se nechci smat, parkrat jsem ve VF na idioty pred lety narazil taky. A pred delsi dobou jeste si pamatuju jak jsem nadaval na madari. Ale vy... No je to top. Pripomnelo mi to kdyz jsem delal v hotelu a stara italka vola na recepci ze neco chce a furt opakovala pronto. Mozna tedka prestanete byt tak zbrkly, vybusny a zacnete si tech slev vazit. A doufam ze nejste troll. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 1 hodinou1 hod Já mám paušál u VF od roku 2017, tedy devět let a ANI JEDNOU jsem nezaplatil po splatnosti. Nikdy jsem nic neplatil po splatnosti, ani nájem nebo energie. A to nemám inkaso. Mám vše v hlavě. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.