Odesláno pondělí v 11:28 2 dny dyť se soustředí, ale chvíli to trvá, no 🤔v tom aktuálním stavu vtv je prima+ a hbo max asi jedinej důvod, proč o vtv vůbec uvažovat, snad nikdo jinej to obojí a ve verzi premium nenabízí a samostatně to úplně levný taky moc neni 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno pondělí v 14:32 2 dny Autor @Ondra - Vodafone je kompatibilní s Giga Kombo internet viz screen prosím? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno pondělí v 14:43 2 dny By na webu měli aktualizovat podmínky a jasně tam dát soupis toho, co neplatí a nelze do Giga Kombo, nebo naopak uvézt ty služby a tarify, které tam lze dát. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pondělí v 14:48 2 dny giga kombo se snad vztahuje na úplně všechny aktuálně nabízený hlavní služby internet, televize a mobilní služby 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče @kautskym Ano, Pevný LTE internet je možné do GIGA Kombo zařadit a měsíční paušál se započítává do hodnoty pro výpočet slevy. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Ondra - Vodafone zdravím. Když nemám giga kombi nabídku, ale starší tarify (tel+net), kolik by mě stálo pořízení Vodafone tv+ s primou+? Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Dle ceníkovky na webu, jinak individuální cenu lze zkusit na Vodafone lince (čti smlouvání jako na trhu v Egyptě) Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak na webu je ceník 180 Kč, ale v rámci nabídky giga kombo. Ten já nemám. Jinak v ceníku jsou částky 299 Kč nebo 320 Kč, ale to jsou plné ceny. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Zavolal bych na tu linku, tam by s jinými dalšími službami u Vodafone mohly být částky příjemnější. Mám TV bez Primy+ za 105 Kč a někdo ji dostal i za 83 Kč.Tzn. s Prima+ by to mohlo být okolo 150 Kč+ Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 16 minutami16 min Je to tak, když jsem před rokem rušil VTV, tak mi paní nabízela základ bez Primy za hezkých 80-85 Kč, ale nepomohlo to a odešel jsem i tak. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.