Odesláno před 1 hodinou1 hod 24 hodin určitě ne. Teoreticky možná, prakticky nikoli.Minulý týden v pondělí jsem požádal o změnu mobilního tarifu (měl jsem ještě starý), změnu TV na + (měl jsem ještě bez +) a chtěl jsem info, jak by to vypadalo po přechodu na GIGA kombo. Nejdříve přes "tlačítko" v aplikaci na mobilu (tam dokonce slibovali, že se ozvou do 60 minut), a potom přes formulář na PC v Můj Vodafone.Ozvali se ve čtvrtek. S paní jsem to vše probral (byla ochotná - všechno probíhalo v pohodě) a přešel jsem na mobil sLimitem sExtra, a s televizí na TV+2.0. Inet jsem měl zařízený o pár týdnů dříve. Po domluvě jsem přešel na GIGA kombo Silver. uštřena stovka peněz.Včerejškem vše naběhlo. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 54 minutami54 min Tak hlásím, že už provádějí změny. Nečekal jsem, že v tuto dobu tam někdo je. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.