Odesláno 19. ledna19. led Centrum péče @OL1VER Pěkný den, spojte se prosím se zákaznickou linkou na čísle 800 77 00 77, projdou s vámi možnosti spojení služeb do GIGA Kombo nabídky. Více o této možnosti najdete na: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/nabidka-tarifu-karet/giga-kombo/. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 28. března28. břez Taky se někomu z Vás zobrazuje zeleně Giga Kombo, aniž by ho měl? Mám to u služby koax internet v mobilní app Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. března28. břez U mě ne. U té červené tužky mám prázdno. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 28. března28. břez @Technikus když máš internet a televizi, tak se snad aspoň na tu základní slevu dostaneš, ne? 🤔 ta je pro ceny nad 750 korun Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 28. března28. břez To ano, před slevou jsou obě služby nad 750 Kč vč DPH.Ale z podmínek jsem nesplnil toto: Stávající zákazník musí pro aktivaci nabídky navštívit některou z prodejen Vodafone či kontaktovat zákaznickou linku.Navíc u položky TV ono zelené Giga Kombo nemám. Troufám si říct, že jde o nějaký omyl. Mám retenční ceny Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. března28. břez Autor To vypadá že máš Vodafone TV a ne Vodafone TV+ 2.0 proto nemáš Giga Kombo u TV, protože máš TV asi bez příznaku +Internet podmínky splňuje ale televize nikoliv Upraveno 28. března28. břez uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 28. března28. břez Víc služeb nemám. Ale na jednu službu by Giga Kombo nešlo. Tak kde má Vodafone chybu? Proč to ukazuje zřejmě zmatečně pro zákazníka, který o nic nežádal? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. března28. břez Autor spíše ti chtěli asi ve VF pomoci, ale neuvědomili si že VTV bez pluska do Giga Kombo nejde Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 28. března28. břez V podmínkách je vyloučen jen VTV Lite. Nesmí se však jednat o tyto speciální služby a tarify: VTV Lite, tarify #jetovtobě a Dětský tarif (které již nejsou v aktuální nabídce), a služby, na které je poskytováno zákonné cenové zvýhodnění.Podmínky Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 28. března28. břez A na počítači (notebooku), ne v mobilu., to máš v "můj vodafone" také tak, jako v mobilu? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.