Odesláno sobota v 20:01 1 den Tam Giga Kombo nevidím u žádné ze dvou služeb. Bude to tak zřejmě chyba mobilní aplikace Můj Vodafone+. Ale očekával bych tu chybu i u jiných klientů, a tu vy nemáte. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno sobota v 20:02 1 den U mě je to v cajku. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno sobota v 20:07 1 den Autor @Technikus Na které služby se sleva vztahuje?Sleva platí na všechny služby z naší aktuální nabídky ( což je už primárně jen Vodafone TV+ 2.0), které jsou součástí kombinace. Pozor, některé speciální tarify (např. tarif pro studenty, seniory, ZTP nebo Vodafone TV Lite) mohou být vyloučeny. https://www.vodafone.cz/giga-kombo/screen z kalkulačky na giga kombo Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno sobota v 20:10 1 den Je to celé divné. V plné ceně je internet 599 Kč a eventuálně 100 Kč pronájem modemu. 750 Kč by to tak jen u koax internetu nepřekročilo, přesto v mobilní app je u ní uvedeno Giga Kombo. Opakuji - musí jít o nějakou chybu ukazující se u mě v app Můj Vodafone+. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Centrum péče GIGA Kombo je automaticky aktivní u všech nově vytvořených účtů (resp. plátců) od data spuštění nabídky. Díky tomu pak už zákazníci nemusejí žádat o zapnutí, když si pořídí další služby a automaticky čerpají výhody. Samozřejmě aby se vůbec aplikovala sleva, tak je potřeba splnit základní podmínky = kombinaci služeb a minimální útratu. GIGA Kombo můžete mít nastavené na základě nějaké změny i u dříve vytvořených účtů (plátců) a i zde platí, že slevu získáte, pokud splníte základní podmínky. Pokud ne (ať už půjde o útratu nebo o kombinaci služeb), tak je GIGA Kombo aktivní a připravené, ale ve Vyúčtování se neuplatní žádná sleva. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 7 hodinami7 hod Ok, beru to tedy tak, že mám Giga Kombo aktivní a připravené, ale neuplatňuje se u mých účtů / služeb. Proč to tam však nevidí (v mobilní app zelené Giga Kombo) stejně jako já nikdo ze zdejších členů? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor Protože mě ve VF vysvětlili, že nemohu mít aktivní Giga Kombo současně se starou Kombinovanou nabídkou. Proto to každý má jinak Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 hodinami7 hod Však jsi včera viděl, že TV mám ze staré nabídky to variantu bez pluska (Primy+ Premium) - tam Giga Kombo nesvítí, u služby Internet Premium+ 1000/200 svítí Giga Kombo, přestože jsme u ceníkovek 599 Kč a 100 Kč za pronájem modemu. TV je stará nabídka, Premium+ aktuální, ale nepřekročí výši 750 Kč 🤣 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Autor To ano v tvém případě TV není kompatibilní s Giga Kombo, ale ostatní pokud nyní mají starou kombinovanou nabídku, tak nemohou mít obě varianty jak stará Kombi nabídka tak Giga Kombo současně Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 5 hodinami5 hod Furt prima+. Kurňa to se nemůže VF soustředit na vlastní videoplatfomu? Prima+ nepotřebuju. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.