Odesláno neděle v 22:56 5 dní Ode mě tu bylo řečeno k věci vše. Nebudu riskovat vymazání a pokračovat budu nadále opět v našem fóru. Hezké dny. Super+ Super+ Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Jsem u VF úplně nový zákazník a po prvním měsíci už podávám podnět na ČTU.2.11. - smlouva po telefonu 4.11. - zpráva o navyšování 5.11. - vyzvednutí SIM karty na prodejně (domluvený termín při uzavíraní smlouvy); taky je to datum, kdy mě VF uvítal u sebe a zaslal linky na smlouvy atd. 10.11. - datum aktivace služby - dle pracovníka prodejny to byl první volný/možný termín (nepochopitelné, ale asi to dělají brigádníci manuálně po nocích)No a ve vyučování se ani neobtěžoval odpočíst alikvotní část měsíce, kdy jsem neměl aktivní SIM a nemohl služby využívat. - Super - - Javornice
Odesláno před 9 hodinami9 hod ČTÚ by měla být jako poslední možnost, v prvé řadě je potřeba to řešit přímo z Vodafonem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod včera vykomunikováno Neomezený Super za 375 Kč + 49 Kč onenumber po zdraženípřed 6 hodinami, DusanH napsal:Jsem u VF úplně nový zákazník a po prvním měsíci už podávám podnět na ČTU.2.11. - smlouva po telefonu4.11. - zpráva o navyšování5.11. - vyzvednutí SIM karty na prodejně (domluvený termín při uzavíraní smlouvy); taky je to datum, kdy mě VF uvítal u sebe a zaslal linky na smlouvy atd.10.11. - datum aktivace služby - dle pracovníka prodejny to byl první volný/možný termín (nepochopitelné, ale asi to dělají brigádníci manuálně po nocích)No a ve vyučování se ani neobtěžoval odpočíst alikvotní část měsíce, kdy jsem neměl aktivní SIM a nemohl služby využívat.pokud došlo k přenosu 10.11. tak do 9.11. do 23:59 jste měl funkční SIM u bývalého operátora, takže nechápu proč kompenzace když SIM karta Vám určitě normálně fungovala Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod To je teď v módě. Stěžovat si na vše, podávat žaloby atd. Lidi se nuděj Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 4 hodinami4 hod No bohužel, to je ta nová generace Z. To je jediná generace ze které mám vážně obavy. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.