Odesláno 14. února14. úno U mne taky, a rovnou 3x. Prostě Vodafone. Na Vánoce dárek zdražení a na narozeniny utrať u nás další peníze. Bojím se dalších "dárků". Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno čtvrtek v 11:34 2 dny Autor Nechci to zakřiknout, ale už několik dnů mám 0 nových zpráv a všechny jsou v přečtených. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 12:02 1 den mám návrh na zlepšení 🤔 v tý aplikaci to velkym písmem ukazuje cenu za všechny služby a pod tim malym písmem giga kombo slevu, ale už to nikde neukazuje konečnou cenu, co skutečně budu platit 🤔 ideálně by to mělo ukazovat v mym případě největším písmem částku 658, ať je to na první pohled jasný Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha
Odesláno čtvrtek v 14:54 1 den Centrum péče @Slamb Chápu a je možné, že to někdy kolegové vymyslí, na druhou stranu to není tak jednoduché, protože GIGA Kombo sleva se uplatňuje a počítá až ve chvíli, kdy se vystavuje Vyúčtování po skončení zúčtovacího období. Až v tu chvíli se spočítá skutečná útrata za služby, ověří se, jaké služby mohou být do GIGA Kombo zahrnuté a dojde k výpočtu slevy. Takže zejména v případě, že v průběhu měsíce dochází k nějakým změnám, nemusí být průběžná informace zcela přesná, protože bude záležet na stavu na konci měsíce a výsledné reálné útratě... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 18:00 1 den před 6 hodinami, Technikus napsal:Nechci to zakřiknout, ale už několik dnů mám 0 nových zpráv a všechny jsou v přečtených.To máš kliku, já mám 1 a 3 (mám 2 služby) a po přečtení, kill app, je tam mám znovu. Ale posun tam je, dřív jsem měl 3 a 3 zprávy. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno čtvrtek v 18:10 1 den Autor Tohle je teprve matoucí Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Centrum péče @Technikus Pokud se nestane nic mimořádného, tak by oprava mohla přijít na konci března :) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.