Odesláno 14. února14. úno U mne taky, a rovnou 3x. Prostě Vodafone. Na Vánoce dárek zdražení a na narozeniny utrať u nás další peníze. Bojím se dalších "dárků". Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno před 11 hodinami11 hod Autor Nechci to zakřiknout, ale už několik dnů mám 0 nových zpráv a všechny jsou v přečtených. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod mám návrh na zlepšení 🤔 v tý aplikaci to velkym písmem ukazuje cenu za všechny služby a pod tim malym písmem giga kombo slevu, ale už to nikde neukazuje konečnou cenu, co skutečně budu platit 🤔 ideálně by to mělo ukazovat v mym případě největším písmem částku 658, ať je to na první pohled jasný Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 hodinami8 hod Centrum péče @Slamb Chápu a je možné, že to někdy kolegové vymyslí, na druhou stranu to není tak jednoduché, protože GIGA Kombo sleva se uplatňuje a počítá až ve chvíli, kdy se vystavuje Vyúčtování po skončení zúčtovacího období. Až v tu chvíli se spočítá skutečná útrata za služby, ověří se, jaké služby mohou být do GIGA Kombo zahrnuté a dojde k výpočtu slevy. Takže zejména v případě, že v průběhu měsíce dochází k nějakým změnám, nemusí být průběžná informace zcela přesná, protože bude záležet na stavu na konci měsíce a výsledné reálné útratě... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 5 hodinami5 hod před 6 hodinami, Technikus napsal:Nechci to zakřiknout, ale už několik dnů mám 0 nových zpráv a všechny jsou v přečtených.To máš kliku, já mám 1 a 3 (mám 2 služby) a po přečtení, kill app, je tam mám znovu. Ale posun tam je, dřív jsem měl 3 a 3 zprávy. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor Tohle je teprve matoucí Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.