Odesláno pátek v 08:04 3 dny Centrum péče Ty stále nepřečtené zprávy jsem s kolegy probíral, je to v požadavcích na prověření a opravu, nicméně chvíli to potrvá...@kautskym Vstup do Happy běžně funguje, takže pokud vám to pro nějakou službu nejde a ani přeinstalování nepomohlo, bude potřeba to řešit přímo k té konkrétní službě (číslu / internetu / tv). Buď můžete zavolat na *77, nebo nám pošlete podrobnosti přes https://tam.je/forum (připište prosím, co jste vyzkoušel a že to nepomohlo). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 08:19 3 dny Autor Tohle na mě působí hodně zmatečně.Na hlavní stránce mi svítí červená dlaždice vyúčtování a je tam uvedeno, 33 CZK. Zaplaťte do 22.2.2026.Když to rozkliknu, je v horní části opět červeně - Zaplaťte vyúčtování a je tam tlačítko Zaplatit. Avšak dole svítí leden 2026, 33 Kč a zeleně neplaťte.Když to rozkliknu, jsou připraveny údaje pro platbu, ale není aktivní tlačítko zaplatit hned, protože je částka nižší jak 120 Kč.Nejde v aplikaci nastavit, aby takové částky, resp. cokoliv pod 120 Kč nenabízelo k úhradě?Očekával bych něco jako Vaše vyúčtování - nedoplatek 33 Kč není nutné hradit. Částka bude převedena do dalšího období.Dvakrát je zákazník červeně informován o nutnosti uhradit vyúčtování a až v posledním kroku zjistí, že to pod 120 Kč vlastně nelze. Resp. šel by zadat ruční příkaz v bankovnictví na danou částku. Upraveno pátek v 08:21 3 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 09:55 2 dny Centrum péče To je dobrý podnět, moc díky za podrobný popis, pošlu kolegům :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno pátek v 16:32 2 dny @Ondra - Vodafone děkuji mockrát zkusil jsem dnes reinstal po třetí a už to funguje Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Také po poslední aktualizaci zmizeli u VTV seznam připojených zařízení 😳😔A koukám ze to samé je i u internetu, take zmizeli modemy/ routery Upraveno před 2 hodinami 2 hod uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.