Odesláno 29. ledna29. led Centrum péče @Slamb Předal jsem nadřízenému kolegyně, aby se o to postarali. Díky za upozornění. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 16:28 2 dny Autor Proč taková řekl bych i důležitá informace není nikde v app Můj Vodafone+?Klikám sem tam, detaily služby internet a toto tam nikde nevidím. Náhodou jsem se přihlásil do webové Samoobsluhy a tam se mi to zobrazilo.Očekával bych, že s touto informací by klidně mohla přijít i notifikace z app.Nebo je nutno si někde něco povolit, jako informace o výpadcích a odstávkách? Upraveno úterý v 16:30 2 dny uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 11:39 1 den Nefunguje Vodafone Happy Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno středa v 11:51 1 den Mě Happy funguje, v aplikaci na mobilu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 12:18 1 den Ukazuje mi to došlo k problému s přihlášením jinak ostatní vse ok Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno středa v 12:29 1 den Centrum péče @Technikus Mobilní aplikace aktuálně umí zobrazit právě probíhající výpadek či údržbu, a to přímo na hlavní stránce appky Úvod v části Přehled na "široké dlaždici", pokud máte zobrazenou dotčenou službu (pevný internet). Běžně tam je uvedeno "bez výpadku". Do budoucna určitě zvažujeme další možnosti i pro appku. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Tak zkoušen i reinstal aplikace a stále Vodafone Happy nefunguje. Je to od poslední aktualizace Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu XL Extra, Super One Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 48 minutami48 min Autor Možná jen na iOS.Stejná verze app na OS Android jede - v Happy jsem. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 8 minutami8 min Zkoušel jsem to teď, a Vodafone happy funguje. Stále ale přetrvává problém s nepřečtenými zprávami. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 3 minutami3 min Autor Nepřečtené zprávy jsem nahlásil jako INC04009203 / 1-304530118337 dne 15.1.2026.Nepřečtené jsou stále a aktuálně 5ks. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.