Odesláno před 2 hodinami2 hod před 6 hodinami, kautskym napsal:@Ondra - Vodafone po nové aktualizaci u iOS se neotvírá faktura vůbec nenaběhneReinstall app nepomohlUz to finguje@Technikus ja mam 0 zprav Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 9 hodinami, tomus napsal:Tak hlásím že problém s nepřečtenými zprávami stále přetrvává, dnes odpoledne jsem všechny tři zprávy přečetl a přesunuly se do záložky Přečtené a teď večer když jsem aplikaci znovu otevřel už jsou zase nepřečtené 🤔Potvrzuji, mám to stejně, stále mám nepřečtené zprávy. Pro každou službu 2 zprávy. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ano, take se mi znovu ukázaly informační zprávy jako nepřečtené, ale pouze u pevného internetu a TV služeb.Je veselé, že jsou to mimo jiné zprávy o změně roomingu a navýšení mobilních dat v EU Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.