Odesláno včera v 18:301 den Nepřečtené "Zprávy z Vodafone" tam jsou stále. Chápu jejich nadšení, ale zprávu "Rádi Vás tu vidíme" tam mám stále dokola jako nepřečtenou Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno včera v 19:241 den Autor No, zřejmě ty námi nahlášené chyby hned ze začátku Pluska někam zapadly, nebo jsou na seznamu priorit někde u konce.Přitom ty nepřečtené zprávy tak svítí do očí každé přihlášení, asi jako anglický popisek pro otisk prstu. Upraveno včera v 19:251 den uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 11 hodinami11 hod Nyní dorazila i do AppStore s verzí 3.5.0. Upraveno před 11 hodinami 11 hod uživatelem bobis Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor A viditelné změny žádné, co? Nebo si někdo něčeho všiml? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 10 hodinami10 hod Centrum péče Aktualizace jsou v aplikačních obchodech uvolňovány postupně, také záleží na čase schválení, proto to není ve stejný čas pro Android a iOS, ale jsou tam obvykle rozdíly v řádu hodin.Seznam novinek pro verzi 3.5 už tady nasdílený byl, mezi ty viditelné patří třeba upravené zobrazení volných jednotek nebo čerpaných limitů a z oprav pak třeba zapamatování ruční volby jazyka aplikace (v některých případech se jazyk vracel do výchozího nastavení). Z nových funkcí přibyla například správa odměn pro Oskartu. Těch oprav a úprav je poměrně hodně, ale málokdy jde o něco, co by zaznamenal každý uživatel aplikace. Ohledně nepřečtených zpráv - měl jsem u druhého čísla nějaké nepřečtené, zkusil jsem si je všechny přečíst v nové verzi 3.5 a i po novém spuštění aplikace je vidím jako přečtené, nevrátily se do stavu nepřečteno. Tak to prosím vyzkoušejte s novou verzí... Jen pozor, že zprávy jsou evidované ke každé službě na účtu (mohou se lišit), takže může nastat situace, kdy u jednoho čísla mám vše přečteno a u druhého nikoliv. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Technikus Popravdě vše mi přijde stejné. Tak nevím.@Ondra - Vodafone zeptám se, lze platit přes Apple Pay fakturu v nové MůjVodafone+ jako ve staré? Na dost místech slyším, že Google Pay tam není, tak snad tam je Apple Pay. Poprvé budu platit skrze novou apku. Stará už mě nikam nepustila. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod @bobis platba pomoci Apple Pay tam je platím tak již pár měsíců z nové apky Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.