Odesláno 16. listopadu16. lis Autor Zrovna ve staré aplikaci dostávám v několika položkách, například ve Vyúčtování možnost stažení Můj Vodafone+.@McVitas Proč by se ti nenabízela po vyhledání nová aplikace v Google Play? Nějaké omezení, jiný region apod.? Upraveno 16. listopadu16. lis uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 16. listopadu16. lis Nejsem vůbec, ale vůbec spokojený s novou app Můj Vodafone. Opravdu vůbec. Pořád raději používám tu původní, a ta taky není úplně skvělá, ale je lepší. V nové pořád chybí platba QR kódem, změna služeb není možná - zobrazí se bílá obrazovka, program Happy úplně zbytečný, ani se tam už nekoukám, celkově je app nepřehledná. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 17. listopadu17. lis Každopádně mě na nove aplikaci vadí, že na homepage je částka orientační jen za služby, nejsou tam připočteny částky za splátky ha zařízení. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor Přišla aktualizace Aktuální verze mobilní aplikace Můj Vodafone+ vám přináší:• GIGA Kombo - úspora díky chytré kombinaci služeb• Aktivace benefitu - neomezená data na den• Zobrazení osobních dat přímo z appky• Rozšíření správy a nastavení GSM služeb• Další drobné úpravy a optimalizace pro lepší zážitek Co jsme opravili: • Přesnější zobrazení počtu TV zařízení• Aktivaci pro zrychlení mobilních dat• Dokup dat a aktivaci datových balíčků• Snadnější SIM/eSIM Swap• Oprava odkazů a te xtů v aplikaci Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.